To je to što me zanima!

Maras uzvraća: Pogriješio si, Ivo Baldasaru, i to ne prvi puta

Izbore nismo izgubili, vlast je dogovorena ispod stola na Sanaderovski način. Obraz nismo izgubili, radili smo najbolje što smo znali, piše Gordan Maras na Facebooku
Vidi originalni članak

Na aktualne prozivke u SDP-u kao i na jučerašnje konstituiranje 8. saziva Hrvatskog sabora na svojem Facebook profilu osvrnuo se uskoro bivši ministar poduzetništva Gordan Maras. 

U objavi je prozvao i splitskog gradonačelnika i stranačkog kolegu Ivu Baldasara koji je, podsjetimo, u ponedjeljak vrh SDP-a pozvao na ostavku. 

Marasovu objavu prenosimo u cijelosti. 

SDP iza sebe ima skoro 750.000 glasova na proteklim izborima i u ovom trenutku vjerojatno još nekoliko stotina tisuća prevarenih koji nisu htjeli HDZ ali su njihovi glasovi doprinijeli tome da Božo Petrov dovede Karamarka na vlast bez da se obazire na to što građani misle. Imamo i 40.000 članova. To je velika snaga i odgovornost da ne dopustimo da se Hrvatska vrati tamo gdje bi je neki u HDZ-u voljeli vratiti. U prošlost. Sa nazivom parlamenta kao u tzv. NDH. Ne dozvolimo to. Ne dozvolimo da Hrvatskom dominiraju ksenofobni stavovi kao kod nekih u vladajućoj koaliciji. To je naša odgovornost. 

Izbore nismo izgubili, vlast je dogovorena ispod stola na Sanaderovski način. Obraz nismo izgubili, radili smo najbolje što smo znali i nismo osramotili ni naše birače ni SDP. Hrvatska je sada bolja zemlja nego prije četiri godine. Ponosan sam na ono što sam za Hrvatsku učinio. Stranka se mora mijenjati jer su na djelu nove okolnosti i to je proces koji nikada ne prestaje. Želim tome doprinositi u budućnosti i znam da ćemo iz svega izaći jači. Ponizni i suosjećajni prema građanima a otvoreni i kolegijalni između sebe u SDP-u pa i onda kada smo različiti. Znam da su ovo trenutci kada su strasti najjače i da će takvih iskušenja u budućnosti biti još i više. Pogriješio si Ivo Baldasaru, ne prvi puta. SDP nije izgubio ni izbore, ni obraz. Govoreći istinu obraz se ne gubi - napisao je Maras. 

Idi na 24sata

Komentari 156

  • suza13 30.12.2015.

    facebook ratnik

  • najiram 10 29.12.2015.

    e sdpejci i svi njegovi sateliti petrov vas je izradil kak bugar kvoćku na jajcima...umjesto na jajima sedeli ste na kamenju...a iz kamenja se nigdar nikaj ni izleglo...nazadnje je i kvoćka crknula ...tak mi zgleda da bude i vaš sdp....ma petrov je vrhunski i lukav političar...navukel manjince i istrijane da stanu uz partiju tako ih eliminiral iz vlasti..ujedno je maknul novoj vladi kamen spoticanja iz nove vlade...svaka ti čast petrov...!!!!!!!!!!

  • PoIarinjo 29.12.2015.

    nisu izgubili izbore kao i njihove čede bitku na kosovu a što se može kada vole slaviti poraze

Komentiraj...
Vidi sve komentare