To je to što me zanima!

Mičite je s ceste! Pijana divljala, pljunula policajca. Ide u zatvor. Ima hrpu prekršaja u 2 godine

U posljednjih nekoliko dana, policija u okolici Splita pojačala je patroliranje i nadzor prometa. Tako su otkriveni vozači koji su vozili bez vozačke dozvole, pod utjecajem alkohola...
Vidi originalni članak

Splitsko-dalmatinska policija izvijestila je da je proteklih dana uhitila nekoliko osoba koje su upravljale vozilima bez vozačke dozvole, prije nego što su stekle pravo na vožnju, unatoč izrečenim zabranama.

Vozila pijana bez vozačke, pljunula policajca

U nedjelju 11. kolovoza, sinjska policija pokušala je zaustaviti 34-godišnju vozačicu u mjestu Gala, ali ona se oglušila na naredbu, polukružno okrenula na cesti s neisprekidanom crtom i pokušala pobjeći.

Vozačica je kroz otvoreni prozor vrijeđala i psovala policajce, odbijajući se zaustaviti, te je nastavila vožnju u suprotnom smjeru. Policija ju je ubrzo zaustavila, a ona je nastavila s vrijeđanjem te je pljunula jednog od policajaca.

JEL OVO MOGUĆE? 'Srpski glazbenik s pratnjom ostalih bahatih vozača hitnim koridorom ide prema Zagrebu'

Policija je objavila da 34-godišnjakinja recidivistica u činjenju prometnih prekršaja i u posljednje dvije godine prijavljivana je zbog prekršaja upravljanja vozilom prije ponovnog stjecanja prava na upravljanje, upravljanja vozilom za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom, te upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. Također, zatraženo je da se okrivljenici izrekne zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima kategorije B u trajanju od 24 mjeseca. Nakon dovođenja na sud određeno joj je zadržavanje u trajanju od 15 dana, nakon čega su je policijski službenici predali u zatvor u Splitu.

Recidivist ponovno uhvaćen u vožnji iako mu je vozačka dozvola poništena, odbio testiranje na droge

U ponedjeljak oko 19 sati u Splitu, policija je zaustavila 23-godišnjeg vozača koji je vozio unatoč poništenoj vozačkoj dozvoli zbog negativnih bodova.

STANJE NA CESTAMA Kolona na Lučkom se smanjila. Sad je zagužvalo u smjeru Zagreba. Gužve su i na Krku

Odbio je testiranje na drogu, koristio je mobitel, nije koristio sigurnosni pojas i nije imao vozačku dozvolu kod sebe, čime je počinio pet prometnih prekršaja. Uhićen je, doveden u policiju i danas će biti odveden na Općinski prekršajni sud.

Bez položenog vozačkog ispita upravljao neregistriranim neispravnim motociklom

U utorak oko jedan ujutro, policija je primijetila motocikl bez registarskih oznaka koji je velikom brzinom vozio prema Solinu. Vozač, 30-godišnjak, pokušao je pobjeći, a tijekom vožnje mu je otpao auspuh.

STRAŠNO! Prizori užasa u Kloštar Ivaniću: Autom razvalio pola dvorišta!

Nakon zaustavljanja, utvrđeno je da vozač nema vozačku dozvolu, odbio je testiranje na droge i upravljao je neregistriranim, tehnički neispravnim motociklom. Putnik je bio maloljetnik, koji je pušten u pratnji roditelja, dok je vozač uhićen i motocikl privremeno oduzet. Vozač će biti priveden na sud uz optužni prijedlog.

Vozio pijan prije stjecanja prava na upravljanje

U utorak oko 2:45 u Dućama, policija je zaustavila 39-godišnjaka na motociklu. Alkotestiranjem je utvrđena koncentracija alkohola od 1,51 g/kg. Vozač nije imao vozačku dozvolu ni osobnu iskaznicu. Zadržan je u policiji do otriježnjenja i bit će prekršajno sankcioniran.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jamesbond7777 13.08.2024.

    Ne kuzim,, a uvijek lijepo pozz i pita moze 🍺kad se vidimo u kaficu... Neki dan od pol11 do 22h ja i ona sanduk 🍻roknuli meni se mantalo a ona kazem "a da uzmem još sanduk pive🙄

  • a nu 13.08.2024.

    otvarajte više zatvora za žene. muški su postali bebe za njih

  • Prekobicnjak 13.08.2024.

    Da je to meni napravila više ne bi mogla voziti auto

Komentiraj...
Vidi sve komentare