To je to što me zanima!

Mama prodala sina (2) za 4000 kuna pa je otišla u Švedsku

Dječaka (2,5) našli su na ulici u Bijeljini u Bosni i Hercegovini. Bio je promrzao i s ozlijeđenom rukom. Otac mu je umro, a majka je otišla u potrazi za boljim životom
Vidi originalni članak

Nesretnog dječaka kupio je bračni par bez djece, ali je nedugo nakon toga otišao u Njemačku. Kako nisu imali uredne dokumente za dijete, ostavili su ga kod djevera neodgovorne majke.

Majka Biserka Suljić, koja se inače bavila prosjačenjem, tad se pobunila i tražila da joj dijete odvedu kćeri i zetu. No ondje su mališana konstantno maltretirali, a jednog dana, ne zna se iz kojeg razloga, ostavili su ga na ulici. Policijska patrola ga je našla nekoliko dana kasnije promrzlog i ozlijeđenog i odmah odvela u bijeljinsku bolnicu. Ubrzo su ga prevezli u Beograd, gdje su mu operirali desnu ruku. Nakon toga vratili su ga u Bijeljinu i trenutačno se oporavlja u lokalnoj bolnici.

- On je zdravo i komunikativno dijete. Sad čekamo što će uraditi centar za socijalnu skrb - rekao je Milenko Popović, načelnik odjela kirurgije u bijeljinskoj bolnici.

- Čekamo rezultate istrage, a djetetu je određen staratelj. Još je u bolnici i dobro se oporavlja. Koliko znamo, njegov otac je umro, a majka je negdje u Švedskoj. Ona se trebala pojaviti ovdje 11. prosinca, no još je nema - izjavila je Vesna Savić, pravnica u centru za socijalni rad u Bijeljini. Sofija Ivanov, susjeda, kaže da je na ovaj slučaj upozoravala i prije.

- Nekoliko puta sam htjela prijaviti slučaj jer se radi o neodgovornoj majci. Znam da se teško živi, ali ne može se tako s djecom. Pa ljudi se bolje brinu o životinjama nego neki o svojoj djeci. Odgovorne treba kazniti - istaknula je potresena Ivanov, a prenio Dnevni avaz.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • djucoldjuklji 03.01.2013.

    moze prodat dijete uz prisilu niko nezna da sirotinji nabiju silu da to mora napravit a onda kad je sila najave da je dragovoljno mafija sve moze jadni mi sirotinje uvijek smo krivi

  • ćelavo 29.12.2012.

    Je,,em te živote, pa nije dečkić bicikl da ga netko proda a netko kupi,

  • mokia 28.12.2012.

    pa grozno pa kako može imat mirnu dušu i navečer leč spavat a da nezagrli malog anđela i nepoljubi ga prije spavanja,pa kako živi stim..jadan mali anđeo

Komentiraj...
Vidi sve komentare