To je to što me zanima!

Mališani u pelenama nasred autoceste izletjeli iz auta: 'Još uvijek sam šokiran da su živi...'

Dvoje djece (1, 4) u pelenama puzalo je po teksaškoj autocesti nakon teške prometne nesreće. Snimka je mnoge ostavila bez riječi, a mališani su čudom prošli bez težih ozljeda iako su katapultirani iz vozila koje se prevrnulo
Vidi originalni članak

Dva vozila su sudjelovala u nesreći koja se dogodila na autocesti Interstate 10 u Freeportu u nedjelju, 11. kolovoza. Došlo je do sudara Jeepa i bijele limuzine, a Jeep se nekoliko puta prevrnuo prije nego što se zaustavio na krovu.

Samo nekoliko desetak metara od prevrnutog vozila na snimci se vide mališani kako sjede na cesti. Oni su u pelenama pokušali ustati i hodati, potom su dva čovjeka došla spasiti mališane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije poznato jesu li djeca zadobila ozljede, lokalni mediji navode da su prevezeni u bolnicu u teškom stanju, ali izvan životne opasnosti.

- Djeca u dobi od 1 i 4 godine katapultirana su iz Jeepa jer nisu bila propisno vezana u dječjim sjedalicama. Sjedili su na stražnjem sjedalu i nisu bili vezani - kazao je policajac Thomas Gilliland.

Šerif okruga Harris, Ed Gonzalez, sve je objavio i na X-u: “Pripadnici HCSO Texasa reagirali su na veliku nesreću na glavnim trakama istočne autoceste u Freeportu. Sudar dva automobila u kojem se jedan od automobila nekoliko puta prevrnuo uzrokujući izbacivanje putnika. U automobilu su bili jedna odrasla osoba i dvoje djece. Prevezeni su u bolnicu. Nema prijavljenih ozljeda putnika u drugom automobilu.”

- Zadobili su vrlo male ozljede i očekuje se da će preživjeti... Još uvijek sam šokiran što su živi - rekao je.

Očevidac Victor Cordova rekao je da mu je laknulo kad je vidio da su djeca preživjela, isprva mislio da je nesreća imala fatalan tok.

- Mislio sam da su stvarno umrli. Mislio sam da su mrtvi - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Piver 18.08.2024.

    Šerif kaze u objavi da se to dogodilo kod (izlaza/ulice) Freeport .

  • Piver 18.08.2024.

    kakav Freeport, to je Houston ,ulica je Freeport street. inace postoji freeport mjesto ali nije u Harris countyu niti je blizo autoceste i10

  • human touch 17.08.2024.

    Izletiš iz auta i ostaneš živ a da si svezan ....... hm.

Komentiraj...
Vidi sve komentare