To je to što me zanima!

Majstora za klimu niti za lijek: 'Popunjeni smo već mjesecima, nemojte čekati najveće vrućine'

Za montažu nove klime čeka se oko tri tjedna: 'Poziva u vrućim mjesecima je puno, a na red se dođe za dva do tri tjedna, ali fušere možete dobiti i prije, ali budite s tim jako oprezni'
Vidi originalni članak

Srpanj je ispunjen već početkom godine. Sve je rezervirano i dogovoreno, a onaj tko odluči nazvati i dobiti termin za montažu klime, taj mora imati velike sreće da dobije brzi termin ili nekoga u fušu. Drugačije vrlo teško, govori nam Mario, serviser klima-uređaja, koji se ovim poslom bavi više od 20 godina. Visoke i nesnosne temperature dobar su podsjetnik da biste mogli postaviti klimu. Brojni građani se tad odlučuju na taj korak, ali to uglavnom bude prekasno te čekaju na sami dolazak i do tri tjedna. Serviseri napominju kako je proljeće idealno vrijeme za postavljanje i biranje klime.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 84

  • monoma1@ 15.07.2024.

    Niko ni ne pita za račun,sve keš samo da dođu.

  • DadoDavor 13.07.2024.

    Svi koji su mi se zadnjih 20 godina smijali što sam ugradio 2 klime u kuću i govorili da im klime ne trebaju, sada kukaju i kažu da slijedeće godine kupuju klimu.

  • Dunja21 12.07.2024.

    Rijetko koji je pravi serviser, vecina su oni koji su preko yt naucili posao i onda ti dodju prodavat maglu, za 10 min on je "kao" ocistio.....ili nazvat pravog ili naucit pa sami cistit jer ovo je cista pljacka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare