To je to što me zanima!

Majka tukla i grizla policajce dok joj se sin opirao uhićenju

Muškarac (35) je odbio policajcima na ulazu u zgradu Županijskog suda predati švicarski nož i pokušao se provući pored njih. Njegova majka napala je policajce
Vidi originalni članak

Prava drama odvijala se na hodnicima Županijskog suda u Splitu u četvrtak kada su se pravosudni policajci sukobili sa ženom (64) koja ih je pokušala spriječiti da uhite njezinog sina (35) koji nije htio predati švicarski nož na ulazu u zgradu pa nakon se toga pokušao provući pored njih, javlja Slobodna Dalmacija. 

Kada su policajci muškarca uputili da ode s njima prema čuvarskoj portirnici da razjasne situaciju on se počeo opirati pa su ga trojica službenika savladala i stavila mu lisice. To je razljutilo njegovu majku koja je nogom udarila jednog policajca i zatim pala na pod pa počela vikati da oni nju tuku, a u vikanju joj se pridružila i sestra. Žena je nastavila nasrtati na policajca i jednog je ugrizla za ruku, a kada su je napokon savladali i odveli u portirnicu zapomaganje sina, majke i njezine sestre bilo je još glasnije te je napadačica policajca pokušala ubosti olovkom iznad oka.

Sina su na kraju policajci priveli u postaju, a majku prevezli na Hitnu.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • 13.03.2015.

    Koji divljaci, strašno....

  • Poison Ivy † 13.03.2015.

    I onda se neki bune protiv američkih policajaca....cccc. Oni barem imaju ovlasti, a ovi naši ne smiju ništa! Aj probaj u US ući s nožem na sud, pa ugrist i ubost policajca - iznijeli bi te u vreći s nogama prema naprijed, sasvim opravdano. Pa se ti deri i grizi!

  • Ništanovo 13.03.2015.

    Pravi mamin sin. Jabuka ne pada daleko stabla

Komentiraj...
Vidi sve komentare