To je to što me zanima!

Majka poginulih sestara uoči godišnjice tragedije. 'Da smo znali da je to posljednji put...'

Da smo samo znali da je to posljednji put što smo s vama, svaki bi nam trenutak bio važan. Pričali bi vam koliko nam značite, koliko nam je stalo do toga da dođete u Raj, napisala je obitelj stradalih djevojaka
Vidi originalni članak

Sestre Petra i Jelena Kelam poginule su u stravičnoj nesreći u Dicmu 9. lipnja prošle godine. Ogromna tragedija zavila je cijeli kraj u crno, a uoči godišnjice teške nesreće oglasila se obitelj posvetom preminulim djevojkama, prenosi Dalmacija danas.

APEL JEDNE MAJKE 'Poduzmite nešto! Ja sam izgubila dvije kćeri, na toj cesti nitko više ne smije poginuti'


"Da smo samo znali da je to posljednji put što smo s vama, svaki bi nam trenutak bio važan. Pričali bi vam koliko nam značite, koliko nam je stalo do toga da dođete u Raj.

Rekli bi vam da se ne bojite, da budete jake. Samo bih vam govorili da vas volimo, smijali bismo se i prebirali po najljepšim uspomenama...

Da smo znali da je to posljednji put što smo sa vama, otpratili bih vas do izlaznih vrata, zagrlili bih vas i poljubili, pozvali bi vas da to još jednom učinimo da vas još čvršće zagrlimo, a kad se vidimo bit će to susret bez kraja za Vječnost..."

Počivale u miru Božjem.

Do susreta u Vječnosti", objavila je Renata Kelam s obitelji u Slobodnoj Dalmaciji.

ZAVRŠIO U PRITVORU Maloljetnik kroz Dicmo bježao policiji čak 159 na sat. Jurio kroz suprotni smjer. Otkrili niz krađa


Podsjetimo, u toj nesreći su poginule dvije djevojke u dobi od 25 i 21 godine, a 19-godišnji vozač drugog automobila lakše je ozlijeđen. Poginule djevojke bile u automobilu marke Škoda Octavia, a do nesreće je došlo u trenutku kad su se pokušale uključiti u promet u smjeru Splita. One su bile na proslavi rođendana u jednom ugostiteljskom objektu uz cestu. Kada su se namjeravale uključiti u promet, na njih je naletio Mercedes kojega je vozio 19-godišnji vozač. Brat sestara koje su poginule kod Dicma Nikola Kelam na Facebooku je nakon nesreće objavio status u kojem proziva političke strukture za odgovornost zbog velikog broja nesreća na dijelu ceste gdje su nastradale i njegove sestre.

- Zašto ne vidite vapaje malih ljudi? Koliko se još mladih života treba ugasiti da vi pokušate nešto poduzeti? - napisao je Kelam.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • FrozenAcc 08.06.2024.

    Evo ovdje je problem što se ne postavlja pitanje dečkove odgovornosti! Bio je sliča slučaj, samo je dopilota motociklist. Dvojica su se utrkivala, jedan je prošao, drugi udatio automobil koji se uključivao na prometnicu. Vidljivost je cca 50 metara u smjeru odakle su došli. Ja tu izlazim svaki dan. Motociklist je poginuo, a dečko koji je izlazio dobio je godinu zatvora! Tu se jedino možeš moliti Bogu da ti netko ne naleti! Ovaj što je.vozio motocikl, kupio ga je i divljao jedno pola godine dok nije glavu izgubio. Upozoravali su ga, majka mu radi u policiji pa nije ni pilo vode, dok nije zaglibio!

  • 08.06.2024.

    Da smo znali...I bolje da ne znamo jer bi vrijeme potratili u strahu.Previše poginulih na prometnicama Treba uvesti enormno visoke novčane kazne.Za teške prekršitelje,recividuste,uvesti stroge zatvoskje kazne,kažnjavati sudce čiji optuženik ponovi prekršaj...

  • Vanserijski Ubojica 08.06.2024.

    Pa ak su one, odnosno ona, jedna od sestara njemu oduzela prednost, zašto ne pišete o dečku koji je zbog nje danas invalid?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare