To je to što me zanima!

Macron prodao Vučiću 12 aviona pa objavio tvit na ćirilici: 'Lepo je imati pouzdane prijatelje...'

Srbija kupuje nove Rafale vrijedne 2,7 milijardi eura. Prije godinu dana i Hrvatska je od Francuske kupila iste avione, ali rabljene. Prvih šest je stiglo u travnju
Vidi originalni članak

Srbija je u četvrtak s Francuskom potpisala ugovor o kupnji dvanaest novih borbenih zrakoplova Rafale vrijednih 2,7 milijardi eura.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije godinu dana i Hrvatska je od Francuske kupila 12 Rafaela, ali to su bili rabljeni.

U travnju je stiglo prvih šest. Macron je u Beograd stigao u četvrtak. 

Na svom profilu na X-u objavio je svoj tvit star pet godina. Na ćirilici. 

- Čuvam dragu uspomenu na posetu pre pet godina Srbiji. U svetu gde je sve nestabilno, lepo je imati pouzdane prijatelje i istorijske konstante. Delimo ih. Iskrena radost je vratiti se - napisao je Macron uz staru objavu.


 

Idi na 24sata

Komentari 117

  • Deus Vult1099 31.08.2024.

    12 rafala za 2.7 miljardi a Poljska 32 F 35 za 4.7 miljardi

  • Stari gnjus 30.08.2024.

    Francuzi su zadovoljni, uzeli su svadljivim slavenima skoro 4 milijarde eura za avione, a mi se sada možemo krenuti raspravljati čiji su bolji, čiji imaju bolje naoružanje, radar, koliko ciljeva može odjednom gađati.... 😂

  • urnebes 30.08.2024.

    ako Hrvatska može, a može, blokirat Srbiju za prijem u EU, nije vrag da naš stav u EU više nema svoju težinu i da na ovu nagodbu postavimo veto, jer naš saveznik naoružava našeg potencijalnog protivnika, inače drže do nas samo ako ih slušamo kako njima paše, na ministru vanj.poslova Radman-Grliću je da ovaj dil spriječi pod cijenu raspada NATO-a i EU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare