To je to što me zanima!

M. Bandić posvuda glasove pokušava dobiti poljupcima

Milan Bandić poljubio je u Gospiću djevojku, dok su ostale prisutne dame ljubomorno komentirale kako bi i one glasovale za njega da ih tako ljubi
Vidi originalni članak

Na svojoj predizbornoj turneji Milan Bandić prošloga je tjedna posjetio Gospić.
- Na gradskoj tržnici kupio je ličke poljoprivredne proizvode. Najviše su ga ugrijale vunene čarape, ali i jedna lička djevojka - ispričao nam je čitatelj Tomislav Čanić, koji ga je snimio dok je ljubio obožavateljicu, što je izazvalo ljubomoru starijih Ličanki.
- Lako je njemu dobiti izbore kad ovako ljubi. Kada bi i nama podario takav poljubac, i mi bismo glasale za njega - prepričao je čitatelj njihove komentare. A čini se da je zagrebački gradonačelnik itekako svjestan da poljubac osvaja glasove birača. Kada je prije desetak dana posjetio Koprivnicu, jedan je udijelio čak i zlatnom retriveru, koji ga je, šokiran, zauzvrat pokušao ugristi za lice.
Poljupcem u usta prošle je godine počastio i Doru Sukanec, najstariju Zagrepčanku, koja je tada slavila 105. rođendan.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • malasuzy 07.12.2009.

    ja se njemu divim. ja ne bih mogla ljubit svakog, al zato će on postat treći hrvatski predsjednik!!!

  • biomare 07.12.2009.

    teška namještaljka ovo s komentarima!

  • user_23141 07.12.2009.

    Kad bi Bandić, kao u nekoj grotesknoj predstavi, mogao postati predsjednikom ove države, onda bi još preostalo da za gradonačelnika Zagreba izaberu Zdravka Mamića i krug jednog bizarnog i poremećenog cirkusa bi bio zatvoren.

Komentiraj...
Vidi sve komentare