To je to što me zanima!

Luisu (12) su vršnjakinje izbole čak 32 puta: Povod za ubojstvo djevojčice je svađa na TikToku?!

Kako javljaju njemački mediji, djevojčica je bila izbodena čak 32 puta, a uzrok svega je svađa na TikToku. Njezine vršnjakinje, od kojih joj je jedna i najbolja prijateljica, oduzete su od obitelji, preuzeo ih je ured za mlade
Vidi originalni članak

Njemački mediji objavili su nove detalje stravičnog ubojstva koje je potresao Freudenberg, gradić u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji. Kako javljaju, za smrt djevojčice Luise (12) krive su njezine kolegice iz razreda, stare 12 i 13 godina. Jedna od njih bila joj je najbolja prijateljica. 

Navodno, djevojčice su ubile Luise kao osvetu zbog svađe na društvenoj mreži TikTok. Njemački mediji pišu kako je Luise doživjela mobing, nakon čega je i ubijena. Njemački RTL doznaje kako je izbodena čak 32 puta. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NESTALA U SUBOTU Policija pronašla tijelo nestale djevojčice (12) u njemačkoj šumi

Njezin nestanak prijavili su u subotu, a tijelo su pronašli u nedjelju ujutro u šumi. Šokirani prijatelji i drugi stanovnici ostavljaju cvijeće i lampaše na mjestu gdje je pronađena. 

Luise je navodno prespavala kod jedne od djevojčica, svoje najbolje prijateljice, a idućeg je dana došla i druga. Zajedno su otišle u šumu. Nakon zločina su dvije djevojčice otišle kući, a starija je nazvala Luisine roditelje i rekla kako je zabrinuta za nju. Pokušala je sa svog mobitela nazvati i Luise. Navodno je, javljaju njemački mediji, i na društvenim mrežama podijelila vijest o potrazi za Luise...

UBILE VRŠNJAKINJU U NJEMAČKOJ? Stravična priča: Djevojčicu (12) su pronašli mrtvu u šumi, dvije curice osumnjičene za ubojstvo

Djevojčice još nemaju dovoljno godina kako bi kazneno odgovarale, ali poznato je da su izuzete iz svojih obitelji i pod nadzorom su ureda za mlade. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Nika0120 17.03.2023.

    znači ovo je copy-paste slučaja iz amerike od prije par godina gdje je isto curica od 12 godina bila izbodena od 2 '' prijateljice '' 19 puta ali je čudom preživjela.. ne bi se čudila da su od tuda dobile ideju pa da i one budu ''famous'', bolesno..

  • ATuring 16.03.2023.

    Kaze nemaju dovoljno godina kako bi kazneno odgovarale. Itekako imaju jer su sve osmislile, a nakon ubojstva su i izmanipulirale roditelje sto svoje, sto one ciju kcer su smaknule.

  • gargamel 100% 16.03.2023.

    Nema to veze s lupanjem po guzici, već s totalno krivim odgojem i nedostatkom empatije za bližnje. To se stječe odgojem roditelja. Odgojio sam troje i nikada nisam ni ozbiljnije zagalamio na dijete, a kamoli tukao. Roditelji svojoj djeci moraju svakodnevno i u svim zgodnim prigodama govoriti o važnosti empatije prema svijetu koji nas okružuje. Na žalost neki roditelji ne odgajaju nego dresiraju svoju djecu da budu "spremni" za životne teškoće.Evo formule za odgoj:1. Budi uzor svojoj djeci, 2. Slušajte s pažnjom što vam dijete govori. 3. Uvažavajte djetetove emocije. 4. Dijete mora dobiti dokaz da ga roditelji vole. 5. Dijete učiti da pomaže drugima. 6. Važna je socijalizacija sa životinjama. 7. Čitajte djeci od malih nogu poučna štiva. Nije lako biti dobar roditelj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare