To je to što me zanima!

Lov na dobitak: Jackpot su igrači često dobili za Božić

Od 2004. godine glavni zgoditak 7/39 u prosincu je izvučen čak osam puta. Zbog toga Hrvati idu u Lutriju nadajući se kako će upravo oni imati sreće
Vidi originalni članak

Drugi najveći Jackpot, otkad postoji Hrvatska lutrija, iznosi nevjerojatnih 21 milijun kuna. To je ujedno najveći Jackpot u prosincu ove godine. Nakon što primamljivih 19,3 milijuna kuna u subotu nije dobilo vlasnika, očekivani je dobitak u sljedećem kolu porastao za gotovo dva milijuna. Zbog toga još više Hrvata ide u Lutrijine poslovnice nadajući se kako će upravo njih iznenaditi uranjeni božićni dar.
- Prosinac je mjesec darivanja i zaista se i kod nas često pokazao takvim - kaže Nora Cecić, glasnogovornica Hrvatske lutrije. Najsretniji prosinac bio je 2004. godine. Samo dva dana nakon Sv. Nikole izvučen je Jackpot u lotu 7/39, a bilo je čak devetero dobitnika. Svatko je dobio više od pola milijuna kuna. Dvadesetak dana poslije, malo prije kraja godine, Hrvatska je u istoj igri dobila još dva dobitnika. Svaki je postao bogatiji za 2,5 milijuna kuna. U posljednjih pet godina jedino prošle godine prosinac nije bio sretan za igrače Hrvatske lutrije jer nije izvučen Jackpot niti u super sedmici niti u lotu 6/45. Jackpot su 2002. izvukli na Božić. Dobitnik četiri milijuna kuna, star oko 50 godina, novac je podijelio s dva brata i sestrom.
- Rekao je da mora darovati ako mu je darovano. Svatko je dobio milijun kuna - prisjećaju se iz Hrvatske lutrije. Istog dana na američkoj lutriji Powerball izvučen je najviši jackpot svih vremena, 314,9 milijuna dolara. Dobitnik je do danas ostao tajna.

DRŽAVA UZIMA 20 POSTO AKO JACKPOT IZVUKU DOGODINE

Novi Zakon o igrama na sreću ne veseli vjerne igrače Hrvatske lutrije. Dosad su PDV plaćali na uplate za loto, no to je ukinuto. Hrvatska lutrija mora državi isplatiti deset posto od uplata. Igrači će plaćati porez, koji je 15 posto od dobitka, odnosno 20 posto ako je dobitak viši od milijun kuna. Zakon vrijedi od 1. siječnja 2010. godine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Ira27 07.12.2009.

    Jel to komentar izbrisan po nalogu hrvatske lutrije ili je admin postao gluplji nego li je bio - ako je moguće?!

  • muki2805 07.12.2009.

    koliko portali dobiju od Hrvatske Lutrije za ovakvu reklamu?!?

  • yosh-ultras 07.12.2009.

    Svi bi mi voljeli dobit neke pare bez truda i znoja al neide tako jer što se kaže nema kruha bez motike...Treba radom zaradit pare a sve ostalo zaboravit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare