To je to što me zanima!

Loto dobitnik iz Čakovca: 'Dio novca dat ću žrtvama poplava'

Većinu od 16.940.202,82 kn, Čakovčanin će podijeliti rodbini i dati u humanitarne svrhe, a najviše žrtvama poplava. Želi ostati anoniman, a i dalje će igrati loto
Vidi originalni članak

Sa svakim izvučenim brojem Super 7, dobitniku iz Čakovca izmjenjivali su se osjećaji: sreća, uzbuđenje, nevjerica i panika, izvijestila je Hrvatska lutrija. Igrač je uplatio dva listića s istim brojevima, jedan sa slovom B, drugi sa slovom A , kako bi bio siguran u dobitak Supersedmice. 

Budući da je odigrao sistemski listić, s deset brojeva (120 kombinacija), igrač je na oba listića zajedno osvojio 16.940.202,82 kn. Na blagajnu Hrvatske lutrije stigao je sa suprugom, a na pitanje tko je sretni dobitnik, uglas su odgovorili 'Mi smo!'. 

- Ja igram, ali smo oboje dobitnici - rekao je dobitnik. Već su odlučili kako će veći dio novca podijeliti rodbini te u humanitarne svrhe, prvenstveno pomoć poplavljenim područjima i svima kojima je potrebno. Kažu kako njima ne treba puno, ali ima onih kojima je pomoć potrebnija. Želi ostati anoniman kako bi sačuvao mir i tako će i vršiti donacije. Loto će i dalje igrati jer mu je to velika strast.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • Grgurica 11.06.2014.

    treba-njetko-kad-neda--vlada

  • Mladen Kozic 11.06.2014.

    Ima jedan koji je dao za autocestu pa nisu čak ni nadvožnjak po njemu nazvali prijatelju novac si ti dobio na sreći i usreći sebe osigoraj svoju djecu jer bi ti se sreća mogla okrenuti vjeruj mi

  • user_94350 11.06.2014.

    MENI BI POMOGLO 12000 EURA DA SE RIJEŠIM KREDITA, JER ZBOG MULTIPLE SKLEROZE VIUŠE NE MOGU RADITI :((((

Komentiraj...
Vidi sve komentare