To je to što me zanima!

Lansirali su dron na dom Benjamina Netanyahua!

Ranije je izraelska vojska priopćila da je dron lansiran iz Libanona i da je udario u zgradu. Nije još jasno o kojoj se zgradi radi...
Vidi originalni članak

U subotu su lansirali dron prema domu izraelskog premijera Benjamina Netanyahua u sjevernom izraelskom gradu Caesarea, rekao je njegov glasnogovornik. Dodaje da premijer nije bio u blizini i da nije bilo žrtava, prenosi Reuters.

UŽASNA SITUACIJA Svako peto dijete u Gazi je jako pothranjeno, SAD zaprijetio. Odmah stigli kamioni pomoći

Ranije je izraelska vojska priopćila da je dron lansiran iz Libanona i da je udario u zgradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije još jasno o kojoj se zgradi radi. Još dvije bespilotne letjelice koje su prešle na izraelski teritorij su presretnute, priopćila je tamošnja vojska.

Prema izvješćima izraelskih medija, nije poznato je li Netanyahu bio u obalnom odmaralištu koje se nalazi između Tel Aviva i Haife u vrijeme napada.

Zračna uzbuna bila je i u Tel Avivu, 55 kilometara južnije, jer se dron navodno približio četvrti Glilot, gdje se nalazi sjedište izraelske obavještajne službe Mossad i još jedan obavještajni centar.

Sirene su se oglasile na brojnim drugim mjestima u sjevernom Izraelu, uključujući grad Tiberias na zapadnoj obali Galilejskog jezera.

Libanonska šijitska milicija Hezbolah, koja je u savezu s Hamasom u Pojasu Gaze, ispaljuje rakete i dronove na Izrael gotovo svakodnevno od početka rata u Gazi.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Lui 14 19.10.2024.

    Nije sve zlato što sja, stara narodna(kupola)

  • ledybugy 19.10.2024.

    nit, trumpu, nit netanjahuu, nit zelenskom nije ništa. Svi okolo ginu samo ovi uvijek izvuku guzicu, kako to. Rekao je Putin da će sredit zelenog pa ništa.

  • zvizdač 19.10.2024.

    izraelci lansirali SAMI dron da ublaže svoja djela.... sve je iscenirano sa ciljem koji gledamo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare