To je to što me zanima!

Lagao da nije on vozio, nakon toga pijan opet izazvao sudar. Počinje suđenje HDZ-ovcu...

Bivši župan podnio je ostavku nakon što je 20. lipnja ove godine pod utjecajem alkohola, od 0,84 promila u krvi, ponovno izazvao prometnu nesreću, u kojoj je pet osoba lakše ozlijeđeno, među kojima i dvoje djece
Vidi originalni članak

U utorak na Županijskom sudu u Osijeku kreće suđenje bivšem HDZ-ovom županu Vukovarsko-srijemske županije Damiru Dekaniću i to zbog trgovanja utjecajem. Uskok je nakon provedene istrage, pred osječkim Županijskim sudom, podigao optužnicu protiv Dekanića, osumnjičenog za prikrivanje prometne nesreće u Cerni koju je pod utjecajem alkohola izazvao u travnju 2022. godine i izbjegavanja osiguravajućeg regresnog zahtjeva.

STIGLA POTVRDA HDZ-ov župan pijan je skrivio nesreću pa dao ostavku. Vraća se na posao u Hrvatske šume

Dekanić je tada tvrdio da je službeno Škodu vozio njegov rođak. Nakon nekog vremena javili su se svjedoci koji su tvrdili da je auto vozio Dekanić i da je bio pijan. Nakon toga zvao je rođaka kako bi maknuo odgovornost sa sebe. Prema optužnici Dekanić je prvooptuženi, drugooptužena je vlasnica vozila u koje se Dekanić pijan razbio, a trećeoptuženi je rođak koji je lagao da je on vozio. Optužili su i trojicu policajca za koje se sumnja da su zataškali cijeli slučaj.

STIGLI REZULTATI VJEŠTAČENJA Pijanom HDZ-ovcu i bivšem županu končano uzeli vozačku

Podsjetimo, bivši župan podnio je ostavku nakon što je 20. lipnja ove godine pod utjecajem alkohola, od 0,84 promila u krvi, ponovno izazvao prometnu nesreću, u kojoj je pet osoba lakše ozlijeđeno, među kojima i dvoje djece. Podnošenje ostavke obrazložio je kao moralni čin te kao posljedicu ogromnih pritisaka na institucije i njegovu obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • zagrebancija64 28.10.2024.

    ..a nu glavetine..domaći dečec

  • gliva 28.10.2024.

    a kaj je već bil na ispovijedi?

  • gliva 28.10.2024.

    bilo bi dobro provjeriti i vozačku dozvolu ,da nije možda iz susjedne države!

Komentiraj...
Vidi sve komentare