To je to što me zanima!

Kruži nova SMS prijevara, na meti su roditelji: 'Mama ovo je moj novi broj, pošalji poruku...'

Ako ste kojim slučajem primili ovakav ili sličan SMS nipošto ne odgovarajte na njega, a pogotovo nemojte davati nikakve bankovne podatke ili slati novac jer je riječ o novoj vrsti prijevare
Vidi originalni članak

Proteklih dana brojni su se građani, osobito oni koji su roditelji, uznemirili zbog SMS poruka s nepoznatih brojeva u kojima piše ''Mama ovo je moj privremeni broj pošalji poruku na WhatsApp''. Poruka na kraju završava navodnim novim brojem telefona na koji se traži da se pošalje poruka.

Ako ste kojim slučajem primili ovakav ili sličan SMS nipošto ne odgovarajte na njega, a pogotovo nemojte davati nikakve bankovne podatke ili slati novac jer je riječ o novoj vrsti prijevare.

U nastavku komunikacije prevaranti pokušavaju od roditelja izvući novac, a već su zabilježeni slučajevi kad su roditelji uplaćivali sredstva misleći da tako pomažu svom djetetu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Splitski cvit 30.07.2024.

    Mojoj poznanici (Splićanki) je stigla poruka koja je glasila, mama mobitel mi je STRGAN, i ostalo kako slijedi. Ja joj kažem samo je trebao napisati da mu je mobač strgan pa da budeš sigurna da je to tvoj Duje. .. 

  • Kegla💪🏻 29.07.2024.

    Dobio,haha sta je netko pao na foru

  • jedan ja 29.07.2024.

    Zbilja ste brzi sa objavom vijesti koja je stara 10 dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare