To je to što me zanima!

Krijumčar migranata uhićen kod Požege! Policija: 'Gruzijac je u kombiju prevozio 40-ak ljudi...'

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave požeško-slavonske...
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske uprave požeško - slavonske su u petak 13. rujna, spriječili krijumčarenje više stranih državljana, objavila je na svojim stranicama PU Požeško-slavonska.

Tijekom obavljanja redovnih zadaća na području Brestovca policajci su pokušali zaustaviti kombi vozilo (teretni automobil) mađarskih registarskih oznaka, no vozač se oglušio te nastavio vožnju. Potom se zaustavio u blizini mjesta Mijači i dao u bijeg pješice, no policajci su ga ubrzo pronašli te utvrdili da se radi o 45-godišnjem gruzijskom državljaninu. Navedeni je u vozilu prevozio 40-ak stranih državljana koji su nezakonito ušli u Republiku Hrvatsku.

DRAMA KOD KARLOVCA Policija lovila migrante kod Duge Rese pa na dnu Mrežnice našli mrtvo tijelo muškarca

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma iz članka 326. Kaznenog zakona osumnjičeni je uhićen i priveden u službene prostorije.

U PRITVORU SU Osječka policija uhitila trojicu je Srbina: Krijumčarili su migrante

Prema stranim državljanima postupano je sukladno Zakonu o međunarodnoj zaštiti i Zakonu o strancima. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave požeško-slavonske.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Old Kresoje 14.09.2024.

    Granica nam je šuplja kao sito ali nesposobni ministar milicije tvrdi da je sve u redu.

  • TVP 14.09.2024.

    Vjerojatno će ga brzo pustiti pa se postavlja pitanje zasto i iz kojih to razloga sve takve odmah ne osude na par godina zatvora

  • i.hun 14.09.2024.

    Stranci će dobiti azil, a njega će pustiti. Ipak je to Hrvatska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare