To je to što me zanima!

Kremlj odbacio Trumpovu tezu da bi brzo riješio rat u Ukrajini

Rusija ne očekuje uspješno posredovanje u brzom razrješenju rata u Ukrajini ako Donald Trump postane predsjednik, poručio je Kremlj u nedjelju
Vidi originalni članak

Mislim da nema čarobnog štapića. To se ne može napraviti u jednom danu, rekao je glasnogovornik Dmitrij Peskov u intervjuu za program "Moskva. Kremlj. Putin" koji će biti prikazan na ruskoj televiziji u nedjelju.

Peskov se referirao na ranije navode bivšeg američkog predsjednika i kandidata republikanaca na predstojećim predsjedničkim izborima koji je rekao da bi okončao rat Rusije i Ukrajine u jednom danu.

Peskov je rekao da je tako nešto moguće ako "budući američki predsjednik objavi u inauguracijskom govoru da je SAD za mir zbog čega okončava podršku Ukrajini."

GAĐALI VELIKE RAFINERIJE VIDEO Masovni udar dronovima u Rusiji. Ukrajinski zapovjednik: Situacija je jako teška na istoku

- Tada bi se možda idućeg jutra promijenilo razmišljanje, pogotovo u Kijevu - dodao je Peskov.

POGINUO PILOT Zelenski smijenio zapovjednika zračnih snaga nakon pada F-16

Peskov je naglasio kako je to samo hipotetski scenarij, uzimajući u obzir opseg američke pomoći Ukrajini. SAD je uvelike dio sukoba zbog vojne pomoći Ukrajini, a odnosi Moskve i Washingtona zbog toga su najgori u zadnjim "desetljećima", kazao je Peskov.

ZASTARJELE LETJELICE Teška nesreća helikoptera na Kamčatki - pronađeno 17 tijela

Glasnogovornik Kremlja rekao je da Moskva nikoga ne favorizira na predstojećim predsjedničkim izborima u SAD-u.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bembula 01.09.2024.

    Najviše mu smeta vojna pomoč. Pacove jedan, a tebi tko pomaže. Da ti nije irana kine i sj koreje davno bi ti bio vodoravan. Izgleda da mu je jasno da zapad još nije dao neko jako oružje, a problema dosta. A pacov više nema šta pokazat. Svijestan je toga da če Ukr kad tad da ga zgazi.

  • TVP 01.09.2024.

    Izbori se bliže pa se mora svašta govoriti i obecavati jer ipak je najvažnije dobiti izbore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare