To je to što me zanima!

Krema koja rješava celulit u 9 minuta stiže i u Europu

Preparat je u Americi rasprodan u samo 10 dana, a prije dolaska u Europu naručilo ga je 100.000 Britanki. Krema Adonia LegTone stoji oko 560 kn
Vidi originalni članak

Najvećem neprijatelju žena - celulitu, došao je kraj! Anticelulitna krema Adonia Leg Tone, tvrdi proizvođač Green Island Labs, u samo devet minuta “ubija” 47 posto celulita. Nakon šest tjedana korištenja žene će se rješiti 70 posto narančine kore. U Americi je čudotvorna krema rasprodana u sedam dana, a ovog tjedna trebala bi krenuti u prodaju na britansko tržište. Leg Tone su čak dijelili i gostima na dodjeli Oscara.Krema se inače može kupiti na e-Bayu. Na Internetu ju je dosad kupilo 100.000 Britanki, a bočica seruma na britanskom tržištu stajat će 560 kuna. Neki stručnjaci prognoziraju kako će izumitelji seruma čak dobiti Nobelovu nagradu. Krema, objasnio je dr. Mark Binette, njezin tvorac, obnavlja stanice i vraća im život. Baziran je na regenerativnoj moći biljnih matičnih ćelija koje prodiru duboko i učvršćuju kožu. Hrvatski dermatolozi, magistri farmacije i kozmetičari za revolucionarno otkriće još nisu čuli.
- Treba pričekati i vidjeti koje su nuspojave proizvoda - rekla je Ivana Cik Fleković iz Spa Centra Ki. Slaven Hlupić iz Gluteus Maximus- a, wellnes centra za žene, ne vjeruje da se celulit može izgubiti u devet minuta. Čudotvorni serum prije uvoza u Hrvatsku treba odobriti Agencija za lijekove i medicinske proizvode pri Ministarstvu zdravstva.


DERMATOLOZI IPAK NE VJERUJU U BRZO RJEŠENJE
Revolucionarna krema sadrži 23 vrste biljnih organskih ulja, među kojima i ulje đumbira, ružmarina i limete. Veljko Bajić, direktor Medicotehne, dvoji u djelovanje kreme jer bi morala ući jako duboko u kožu, gdje je celulit, da bi imala stvaran učinak.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • konoko 06.04.2010.

    i jel stigla ta krema kroz ovih godinu dana kako clanak stoji na siteu???

  • joca 17.12.2009.

    pijte vodeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vode vode vode ...i malo vezbe i zdrava ishrana .... i to je to

  • sicily 10.03.2009.

    Genetika isto utjece na celulit,recimo moja mama koja je u 50-ima ga ima minimalno,ja ga hvala bogu jos nemam ni u tragovima a imam 25...

Komentiraj...
Vidi sve komentare