To je to što me zanima!

Krao novac od šefa pa ga ubio: Počeo mu komadati tijelo pa mu se ispraznila električna pila...

Tyrese Haspil nastavio je krasti od svog šefa i nakon što je dao otkaz. U strahu da će ga ovaj otkriti odlučio ga je ubiti. Dočekao ga je pred stanom i nasmrt ga izbo nožem
Vidi originalni članak

Tyrese Haspil (25) osuđen je jučer na 40 godina zatvora nakon što je 2020. godine ubio svog poslodavca i raskomadao njegovo tijelo, objavio je okružni tužitelj Manhattana. Haspil je u lipnju proglašen krivim za ubojstvo bivšeg šefa Fahima Saleha od kojeg je ukrao 400.000 dolara, piše AP news.

Haspil se kod Saleha zaposlio kao osobni asistent, a ubrzo nakon toga počeo ga je potkradati i izvlačiti novac s njegovog računa. Godinu dana kasnije dao je otkaz, ali je i dalje nastavio krasti novac od Saleha iako mu je bivši šef ponudio da vraća ukradeni novac na rate i da ga šef zauzvrat neće prijaviti policiji.

Haspil je bio u strahu da će njegov bivši šef otkriti da mu i dalje krade novac s računa pa ga je odlučio ubiti. Obukao se u crno, stavio masku na lice i 13. srpnja 2020. krenuo pratiti svog bivšeg poslodavca. Kad je Saleh izašao iz dizala u svojoj stambenoj zgradi u New Yorku, dočekao ga je bivši zaposlenik koji ga je pogodio elektrošokerom, a zatim ga nasmrt izbo nožem.

TRAGEDIJA NA AUTOCESTI Stravična smrt u Kaliforniji. Muškarac skočio s nadvožnjaka, sletio na auto i usmrtio ženu

Idućeg dana vratio se u Salehov stan kako bi njegovo tijelo raskomadao nožem. Krenuo je komadati tijelo električnom pilom kojoj se onda ispraznila baterija. Haspil je potom otišao u trgovinu kupiti punjač, a u stan je u tom trenutku banula rođakinja ubijenog i pronašla njegovo raskomadano tijelo.

Policija je Haspila uhitila samo nekoliko dana nakon ubojstva, a otkrili su kako je kreditnom karticom kupovao sredstva za čišćenje i da je istom tom karticom platio sebi taksi od i do mjesta ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Šipumiloma 11.09.2024.

    Tip je humanitarac sa visokim kvocijentom inteligencije.

  • Princezaodsvemira 11.09.2024.

    sta objavljujete uopce te americke bljuvotine

Komentiraj...
Vidi sve komentare