To je to što me zanima!

Korona se razbuktala u KBC-u Split: Bolnica ograničila posjete pacijentima na Križinama

Dozvoljene su tek posjete članova uže obitelji, osobito teškim i palijativnim bolesnicima. Dopušten je ulazak tek jednog posjetitelja uz jednog bolesnika, napominju iz splitskog KBC-a
Vidi originalni članak

Epidemiološka situacija značajno se pogoršala u splitskom KBC-u pa su zbog povećanog broja oboljelih od koronavirusa na Klinici za unutarnje bolesti na Križinama privremeno ograničeni posjeti pacijentima, piše Slobodna Dalmacija.

Uz njih su privremeno zabranjeni posjeti i na Zavodu za endokrinologiju, dijabetologiju i bolesti metabolizma, te Zavodu za hematologiju Klinike za unutarnje bolesti na Križinama.

- Dozvoljene su tek posjete članova uže obitelji, osobito teškim i palijativnim bolesnicima. Dopušten je ulazak tek jednog posjetitelja uz jednog bolesnika, uz poštivanje svih epidemioloških mjera - napominju iz splitskog KBC-a.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • tico123 14.07.2024.

    nikad se nisam cijepio i ni nebum od smišljene bolesti mada je moj tata umro od te dijagnoze

  • Gibbs55 14.07.2024.

    Članak 20. Ustava Republike Hrvatske kaže : Tko se ogriješi o odredbe Ustava o ljudskim pravima i temeljnim slobodama, osobno je odgovoran i ne može se opravdati višim nalogom. Vrijedi za veliko A.

  • GoldenJack 14.07.2024.

    aajme majko ajmo staviti to lijepo na bruto placu opcionalno. pa kad vam svi zatvorimo pipu o o odjecnom ce covid nestati

Komentiraj...
Vidi sve komentare