To je to što me zanima!

Korčula: Žena umrla u sanitetu, sin razbijao i prijetio doktorima i osoblju da će ih sve poubijati

'Gospođa iz Čare je bila na samrti, osoblju je javljeno da dođu po nju. Trebali su je dovesti u Čaru. Obitelj je bila upoznata sa situacijom. Umrla je na ulasku u mjesto. Sin je podivljao'
Vidi originalni članak

Na otoku Korčuli prošlog se tjedna dogodio napad na medicinsko osoblje i oštećenje vozila koje je prevozilo stariju ženu iz bolnice u Dubrovniku, prenosi Dalmacija danas.

Putem do mjesta Čare na otoku Korčuli, starija je gospođa u vozilu saniteta preminula.

Njezin je sin (47), kada je doznao što se dogodilo, porazbijao vozilo i prijetio medicinskom osoblju.

- Gospođa iz Čare je bila na samrti, medicinskom osoblju je javljeno da dođu po nju. Trebali su je dovesti u Čaru, kući. Već je obitelj bila upoznata sa cijelom situacijom. Vozač i medicinska sestra su išli po nju, ukrcali su je u Dubrovniku i vozili prema Čari. Na samom ulazu u Čaru, žena je preminula i oni su došli do kuće obitelji - rekao je za Dalmacija danas jedan čitatelj.

Iako je obitelj bila upoznata s cijelom situacijom, gospođin je sin napao osoblje koje je dovezlo njegovu majku i prijetio im da će ih ubiti. 

- Njezin sin, kad je vidio, počeo ih je napadati. Razbio im je auto, vikao je ‘pi*** vam materina, pobit ću vas sada svih’. Krenuo je prema garaži, a onda su neki momci skočili i zaustavili ga. Medicinska sestra je pobjegla, vozač je također bio u strahu. Išli su napravit najbolje za obitelj, a završilo je tako - ispričao je o događaju čitatelj.

Policijska uprava Dubrovačko-neretvanska je reagirala na događaj nakon prijave jedne od zdravstvenih djelatnica. Nadležna zdravstvena institucija nije podnosila daljnje prijave protiv 47-godišnjaka jer se njegova obitelj ispričala i obvezala podmiriti troškove oštećenja. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Squadron de la Muerte 23.03.2021.

    Vjerujem da bi u hrvatskoj u nekim pasivnijim krajevima medicinsko osoblje trebalo na dopunske sate samobrane i nositi oružje ! Pitam se što će se tek dešavati kada Hrvatska utone u bezizlaznu situaciju koju će prouzročiti Korona kriza , bezposlenost, mnogima blokade, nemogućnost sitnih kokošarenja u kojima većina još pronalazi izvor prihoda, šverc na relaciji luka Ploče - ostatak Hrvatske !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare