To je to što me zanima!

Korade kažnjen sa 20 dana ali opet ne mora u zatvor

Mario Korade (19) ne mora u zatvor ako ga obitelj u idućih godinu dana ne prijavi za nasilje. Lei je vikao preko telefona da će ubiti nju i majku
Vidi originalni članak

Mario Korade (19) priznao je u ponedjeljak na Prekršajnom sudu u Zlataru da je vikao i vrijeđao svoju nevjenčanu suprugu Leu (21). Sutkinja ga je kaznila sa 20 dana uvjetnog zatvora. U zatvor neće morati ići ako ga u idućih godinu dana obitelj ponovno ne prijavi za nasilničko ponašanje. Korade je Lei vikao preko telefona da će ubiti nju i njezinu majku u kolovozu prošle godine. Zbog toga je proveo gotovo tri mjeseca u pritvoru u Remetincu. Lea ga je na policiji teretila da ju je dvije godine tukao i zlostavljao, ali je svoju izjavu kasnije povukla. Sutkinja tako povrede nije mogla dokazati jer Lea nije željela svjedočiti protiv Marija. On se u ponedjeljak na sudu branio bez odvjetnika. Presuda je pravomoćna, a sutkinja mu je odredila i obavezni psiho-socijalni tretman, kao zaštitnu mjeru. Mario će se morati javljati Obiteljskom centru, psihijatrima te prolaziti tretmane kojima bi liječnici trebali suzbiti njegov poriv za nasilničkim ponašanjem.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 25sat 12.01.2009.

    ovo izgleda kao da suci nagrađuju neke prijestupnike. naravno da smo svi \"jednaki\" pred zakonom

  • ASSHR 12.01.2009.

    ona ima 21 a on 19 i ona izjavi kako ju vec 2 g maltretira. sa 17g. ma njoj nisu sve u glavi ciste, pa to si normalna zenska nebi dozvolila. koje debilane.

  • nenek666 12.01.2009.

    Debilko kara debilni sustav.Nismo mi u banani ,nego u debilani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare