To je to što me zanima!

Koordinator akcije spašavanja u Jablanici nasrnuo na novinara: 'Hoćeš se svađati? Hajde briši'

Novinar mu je u razgovoru rekao kako BiH ima pse za potragu, na što je Spahović odgovorio da BiH nema licencirane pse za potragu mrtvih i da 'Nitko živ nije bio u kućama'.
Vidi originalni članak

Sabahudin Spahović je pripadnik Federalne uprave Civilne Zaštite te koordinator spašavanja u Donjoj Jablanici. Ranije se požalio kako nitko u BiH nema istreniranog i obučenog potražnog psa koji može tragati za mrtvim tijelima, piše Klix.ba.

Nešto kasnije, nasrnuo je na novinara i člana GSS-a Davorina Sekulića, koji ima potražnog psa u K9 timu. Incident se dogodio tijekom razgovora i rasprave o tome zašto nakon poplava Civilna zaštita odmah nije pozvala pse za potragu.

Sekulić mu je u razgovoru rekao kako BiH ima pse za potragu, na što je Spahović odgovorio da BiH nema licencirane pse za potragu mrtvih i da 'Nitko živ nije bio u kućama'.

- Imamo pse licencirane za potrage u ruševinama, nemamo licencirane za potragu mrtvih. Nitko živ nije bio u kućama!  Nemojte sad da se svađamo. Oni nemaju licencu! - poručio je Spahović.

Zatim je novinar spomenuo pse koji su išli u Tursku na što mu se Spahović unio u lice i poručio:

- Hoćeš se svađati sa mnom ovdje? Razguli odavde' - te je pritom i nasrnuo na novinara.

TRAGEDIJA U BIH U Jablanici pronašli još dva tijela žrtava velikih poplava

Sekulić je za N1 otkrio kako je došlo do sukoba.

- Došli smo uzeti  izjavu. On je ranije izrekao laži da u BiH ne postoje potražni psi i htio sam ga pitati zašto psi nisu izvedeni odmah na teren i reagirali, jer BiH ima te pse - objasnio je i dodao:

- Žao mi je samo što nisam snimio na kraju kada je rekao “Ja sam ovdje Bog.

Idi na 24sata