To je to što me zanima!

Komunalcima prijetio pištoljem u Mičevcu jer su provjeravali kamion zbog ilegalnog otpada

Radnici su uočili kamion s građevinskim otpadom te su postupali s ciljem provjere dokumentacije sa svrhom suzbijanja odlaganja ilegalnog otpada. Muškarac koji je bio tamo više puta je prijetio
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci dovršili su istragu nad muškarcem (44) zbog prijetnji dvoje zaposlenika tvrtke za pružanje komunalnih usluga u Velikoj Gorici.
 
Sumnja se da je 44-godišnjak u srijedu, 26. lipnja 2024. godine oko 17.30 sati u Mičevcu, u ulici Augusta Šenoe verbalno prijetio radniku (60) i ženi (34), zaposlenicima tvrtke za komunalne usluge, kako bi ih spriječio u obavljanju njihove djelatnosti.

- Nakon što su zaposlenici trgovačkog društva za pružanje komunalnih usluga uočili teretno vozilo s građevinskim otpadom na zemljištu na području Mičevca, postupali su s ciljem provjere dokumentacije sa svrhom suzbijanja odlaganja ilegalnog otpada. Osumnjičeni koji se tamo nalazio više im je puta uputio verbalne prijetnje kao i prijetnje vatrenim oružjem, a nakon čega se udaljio - navodi policija.
 
Nakon saznanja policije o događaju,  kroz kriminalističko istraživanje intenzivno se tragalo za njim te je naknadno pronađen, a pretragom na adresi stanovanja oružje nije pronađeno.
 
Osumnjičeni 44-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici, te se kriminalističko istraživanje nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Rosna livada 17.07.2024.

    Ekee. nebi brat

Komentiraj...
Vidi sve komentare