To je to što me zanima!

Kombi pun migranata bježao policiji i izletio s ceste: Među 14 ozlijeđenih je i sedmero djece

Policija je izvijestila da su policijski službenici obavljajući zadaće sprječavanja nezakonitih ulazaka u Hrvatsku, noćas oko 3.05 sati uočili vidno opterećen kombi švicarskih registracija
Vidi originalni članak

Četrnaest osoba, uključujući i sedmoro djece ozlijeđeno je rano jutros u slijetanju kombija švicarskih oznaka s ceste između Slavonskog Broda i Nove Gradiške dok su ga pokušavali zaustaviti policajci, a po neslužbenim podacima riječ je o migrantima, doznaje se od Hitne pomoći i policije. U brodsko-posavskom Zavodu za hitnu medicinu doznaje se da je u nesreći koja se dogodila oko 3,10 na državnoj cesti u mjestu Malino kraj Lužana 14 ozlijeđenih osoba, među kojima je sedmoro djece.

Ozlijeđene zbrinjava pet timova brodsko-posavskog i jedan požeško-slavonskog Zavoda koji ih prevoze u bolnice u Slavonskom Brodu (6 djece, 4 odrasla) i Novoj Gradišci (1 dijete i 3 odrasla), a u tijeku su sekundarni prijevozi teško ozlijeđenih za Zagreb i Osijek.

Policija je izvijestila da su policijski službenici obavljajući zadaće sprječavanja nezakonitih ulazaka u Hrvatsku, noćas oko 3.05 sati uočili vidno opterećen kombi švicarskih registracija kojega su pomoću uključenih svjetlosnih i zvučnih znakova pokušavali zaustaviti radi kontrole.

U NOĆI S NEDJELJE NA PONEDJELJAK Kombi sletio s ceste blizu Sl. Broda: Udario u rasvjetni stup, deset ozlijeđenih, u bolnici su

No, vozač se oglušio o naredbe policije te nastavio vožnju povećavajući brzinu.

Nakon jedne do dvije minute policijski službenici su dolaskom do Malina uočili da je kombi sletio s ceste, udarivši u stup javne rasvjete.

Policija navodi da je desetorici ozlijeđenih pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški.

Policija navodi da policijski službenici nastavljaju daljnji rad i obavljanje očevida.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Trag u beskraju 09.09.2024.

    Za krijumčare migrantima treba propisat drastične kazne pa da im više nikad ne padne na pamet zarađivat lovu na takav nezakonit način!

  • komentator/Luka 09.09.2024.

    treba podhitno dati više ovlasti policiji da pucaju u gome ako se neće zaustaviti, ovako u jurnjavi ugrožava građane zemlje koji misle da su sigurni a nisu............i ovo liječenje na naš trošak!

  • Žetem 09.09.2024.

    Admin briše komentare kao da mu je mama korektor!

Komentiraj...
Vidi sve komentare