To je to što me zanima!

'Pobijedit ćemo. Bit ću u dresu kojeg mi je poklonio izbornik...'

Prognozirati rezultate je nazahvalno, ali ranije sam danas rekla da će biti 3-1 za nas. Vidjet ćemo. Izbornik je optimističan i realan. Njegova poruka igračima mi se jako sviđa, kazala je predsjednica
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović otputovala je na utakmicu koju večeras u Nižnji Novgorodu naša nogometna reprezentacija igra protiv reprezentacije Danske.

PAPIGE, KOKICE I GIBONI NE GRIJEŠE 'Kad moj Vjeko stavi hrvatski dres naši dečki uvijek pobjede!'

"Vatrena atmosfera od ranog jutra. Idemo po pobjedu", objavljeno je na Facebook profilu predsjednice uz fotografiju iz zrakoplova.

Predsjednica je u Rusiju otputovala privatno kao navijačica i sama će, kako je priopćila, snositi troškove. Navodno će predsjednica utakmicu gledati sa tribina, zajedno s navijačima.

U DOMU JUNAKA U Subašićevu selu: 'Uđite, sve ovo je moj Danijel napravio!'

Nakon dolaska, predsjednica je posjetila stručni stožer hrvatske reprezentacije, a potom se obratila i novinarima.

- Apsolutno sam optimist. Vjerujem u našu pobjedu. Prognozirati rezultate je nazahvalno, ali ranije sam danas rekla da će biti 3-1 za nas. Vidjet ćemo. Izbornik je optimističan i realan. Njegova poruka igračima mi se jako sviđa: Igrajte za Hrvatsku, za sebe, za svoje obitelji, opušteno i neopterećeno. Nadam se da ćemo večeras slaviti pobjedu - kazala je predsjednica.

Navela je kako je impresionirana igrama Vatrenih.

- Iznimno bitno je da igraju kao tim, imaju taj timski duh na kojem izbornik posebno inzistira. I ta opuštenost i igra za domovinu ih dodatno moitivira - kazala je predsjednica. Nije htjela izdvojiti nikoga od igrača.

- Svi su mi jednako dragi - kazala je i dodala kako će navijati u dresu kojeg joj je izbornik poklonio još i prije SP-a.

- Nadam se da se vidimo u Sočiju. Vjerujem i uvjerena sam da će Hrvatska tamo proći, ali ja se moram potruditi doći do Sočija - kazala je predsjednica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo, naša nogometna reprezentacija u nedjelju Nižnji Novgorodu u 20 sati igra susret osmine finala protiv reprezentacije Danske.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 419

  • jakolishe 02.07.2018.

    bravo vatreni bravo predsjednice ! sretno dalje :)

  • novoselo 02.07.2018.

    O klasje moje ispod golih brda koli mi te brani koli mi te cuva od gladnih ptica moja muko tvrda.

  • jelacicplac 01.07.2018.

    Sada će se vatrenima odmah podići... "moral".

Komentiraj...
Vidi sve komentare