To je to što me zanima!

Kolinda na Pelješkom mostu je hit na društvenim mrežama

Brojni političari i slavni uzvanici prisustvovali su otvaranju Pelješkog mosta, ali apsolutni hit bila je bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

Jučerašnje spektakularno otvaranje Pelješkog mosta bilo je cjelodnevna atrakcija. Od ranojutarnje budnice, do pjesme i plesa, pa do Rimčeve Nevere i vatrometa.

Brojni političari i slavni uzvanici prisustvovali su tom događaju, a među njima je bila i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. 

Na društvenim mrežama je postala apsolutni hit, a sve zbog fotografije na kojoj sjedi na asfaltu Pelješkog mosta. 

 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • patagonija123 29.07.2022.

    iskreno, uopće nije hit. to je kao paradiranje uz ogradu bijele kuće u onim danima. cijela Hrvatska misli i gleda Pelješki most, dok ga ona koristi za neku svoju, samo njoj poznatu promociju. NEPRIMJERENO. Sada kad je otpala kao kandidat za mjesto tajnika NATO-a, traži drugo "mjesto pod suncem". Pa makar i u maloj Hrvatskoj. Osobno ne cijenim ljude koji naprasno napuštaju svoju službu u domovini, zbog ponuđenog i obično bolje plaćenog posla u inozemstvu. Neka zaboravi na glasove u HR.

  • Ivan111_1 28.07.2022.

    Originalna, lijepa, skromna i pametna. Svi ste ljubomorni !!

  • Ivan111_1 28.07.2022.

    Najljepsa predsjednica svih hrvata, Ameri su imali Trumpa i sada Bidena, gledajte na sto lice a zadovoljni su, a mi imali najljepsu predsjednicu a stalno je kritiziramo, valjda smo u naravi takvi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare