To je to što me zanima!

Kolakušić izgubio pa izvrijeđao glasače i predstavio ženu: 'Sram vas bilo! A ovo je prva dama...'

Cijela Europa ide u suverenizam, a mi grabimo prema idiotizmu! Dragi građani, jeste li vi normalni? Sram vas bilo, izjavio je. U jednom trenutku uzeo je ruku supruge...
Vidi originalni članak

Čelni čovjek stranke Pravo i pravda Mislav Kolakušić (54) dobio je samo 3 posto glasova. Zasigurno je najveći gubitnik izbora za Europski parlament. Obratio se javnosti nakon što je izgubio mjesto u EU parlamentu.

KAKO SU GLASALI VAŠI SUSJEDI Pogledajte kako je za EU izbore glasalo vaše selo, grad, ulica...

Sarkastično je rekao da mu je drago što su građani izabrali HDZ i SDP. Naglasio je kako je istovremeno u Francuskoj Macron raspustio parlament nakon što ga je potukla Le Pen. 

 - Cijela Europa ide u suverenizam, a mi grabimo prema idiotizmu! Dragi građani, jeste li vi normalni? Sram vas bilo - izjavio je. U jednom trenutku uzeo je ruku supruge.

- Predstavljam prvu damu Lidiju Kolakušić. Pobijedit ćemo na parlamentarnim izborima! Građani Hrvatske će postati svjesni kakvu su sramotu napravili, sram ih bilo - rekao je Kolakušić.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • tvrtko tvrtić 10.06.2024.

    On je običan klaun,a ni sinčić ništa bolji..a malo mi je i drago,što je popljuvao ,te svoje birače,koji su glasali za njega i poslali ga u EU parlament...

  • Đapanac 10.06.2024.

    Ovaj se ufurao do jaja, na silu traži glas i vrijeđa one koji bi mu ga trebali dati. Ma kakav predsjednik, vodi u štalu tu svoju zubatu.

  • Leopipi 10.06.2024.

    Ako mi je i bio simpatičan do sada,definitivno više nije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare