To je to što me zanima!

Ključan iskaz brata optuženog za ubojstvo Danke (2): "Rekao mi je da je u vreći dijete..."

Policiji je rekao da je primijetio kako mu se brat čudno ponaša i potom je kasnije na vijestima čuo da je nestalo dijete.
Vidi originalni članak

Dalibor Dragijević, brat jednog od dvojice optuženih za ubojstvo djevojčice Danke Ilić (2), 26. ožujka u Banjskom Polju u Srbiji, u iskazu kojeg je dao policiji, rekao je da je Dejan toga dana radio u prvoj smjeni u Vodovodu te je došao kući u 15:30 sati. 

Policiji je rekao da je primijetio kako mu se brat čudno ponaša i potom je kasnije na vijestima čuo da je nestalo dijete.

OPTUŽNICA NA 70 STRANICA Kako je nestala Danka Ilić? Dokazi labavi, tijela djevojčice nema, a suđenje počinje

- Koliko se sjećam, 28. ožujka nakon 16 sati, Dejan je svojim Peugeotom 307 plave boje došao kući i tada sam u prtljažniku njegovog automobila vidio bijelu vreću. Pitao sam ga što je u njoj, a on je rekao da se u njoj dijete. Nije mi bilo dobro, pitao sam ga što to radi, kakvo dijete, a on je rekao da su dijete zgazili autom pa pokupili. Tu je bio i naš otac Radoslav Dragijević, on je također vidio vreću - kazao je Dragijević u svom iskazu policiji, do kojeg je došao Telegraf.rs.

'Dejan je rekao da je uzeo vreću s djevojčicom'

Dalibor je naveo policiji da je brata pitao što misli učiniti s vrećom i djetetom, a onda su se dogovorili da ju odnesu u napuštenu kuću na novom Zlotskom putu. Rekao je i da su do tamo otišli automobilom, ostavili vreću u prizemlju kuće i vratili se kući.

STRAVA U SRBIJI Horor! Optužnica za ubojstvo Danke na 70 stranica! Opisano je kako su je monstrumi ubili

- Prije nego je uhićen, Dejan mi je rekao da je uzeo vreću s tijelom iz kuće gdje smo ga ostavili te da ga je prevezao i zakopao negdje u blizini Brestovačkog mosta - zaključio je Dragijević iskaz.

Optužnica za ubojstvo malene Danke još nije potvrđena. Telegraf navodi kako postoji mogućnost da je sud vrati na dopunjavanje.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Lukovdol 12.10.2024.

    Zbog ovakvih monstruma treba uvesti smrtnu kaznu . Da se čovjek naježi "dijete je u vreći " .

  • lovac 7 12.10.2024.

    Njih u ćorku da trunu!

  • Leta Semoa 12.10.2024.

    Bez ikakvih dokaza, i bez pronađenog tijela su optužili dvojicu koji svaki priča svoje, i već su X puta mijenjali iskaze!

Komentiraj...
Vidi sve komentare