To je to što me zanima!

Kineskinja preminula u bolnici, mladić (21) u Zagrebu naletio na ženu električnim romobilom

Žena (55) je hodala Ilicom prošle nedjelje te je neoprezno stala na kolnik. U tom trenutku na nju je naletio mladić na romobilu. Zadobila je teške ozljede od kojih je u petak preminula u KBC Sestre milosrdnice
Vidi originalni članak

Žena (55), državljanka Kine preminula je u petak u KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu od ozljeda koje je zadobila u prometnoj nesreći u Ilici, izvijestila je zagrebačka policija.

Ona je prošle nedjelje hodala Ilicom oko 21.15 sati te je neoprezno stupila na kolnik, a da se nije uvjerila da to može učiniti sigurno te nije koristila vidno ucrtani i obilježeni pješački prijelaz, koji je bio 50 metara dalje, navodi policija.

Tom prilikom na nju je električnim romobilom Bezior naletio 21-godišnjak koji se tramvajskim tračnicama kretao prema zapadu. Od siline udara pješakinja je pala na kolnik, a zbog ozljeda je prebačena u KBC Sestre milosrdnice.

Tamo su utvrdili da su ozljede teške, a zbog njih je u petak i preminula.

Idi na 24sata

Komentari 221

  • Nik Čulibrk 17.08.2024.

    Mene skoro avion skinuo kad sam cistio dimnjak.

  • Sokol ga nije volio 17.08.2024.

    Znači tramvajskim tračnicama se kreću romobili.

  • Zilimiruka 17.08.2024.

    jel romobil imao registarsku tablicu i "romobil" placeno osiguranje i tehnicki pregled? mislim, pitam za sve koji legalno koriste ceste, ulice, trase i tramvajske trake kao osim tramvaja i taxisti. pitam za ovoga vozaca romobila jel imao taxi tablu na glavi i taxi dozvolu za voznju po tramv. pruzi? mislim jel kineskinja kriva jer nije ocekivala supersonic necujno vozilo iz smjera tramvajske pruge? pitam za prijatelja

Komentiraj...
Vidi sve komentare