To je to što me zanima!

Kerumov recept za jastoga s majonezom: 'Ko voli može i malo špageta na bilo il crveno'

Otkrio je svoj specijalni recept za gratiniranog jastoga s kojim je odlučio počastiti novinare nakon današnje konferencije
Vidi originalni članak

Nakon što je predstavio svoju političku kampanju u košulji, zlatnom satu i Gucci cipelama, Željko Kerum novinare je počasio gratiniranim jastogom s majonezom, a otkrio je recept za ovaj njegov specijalitet.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Živi jastog se mora stavit u vrilu vodu, onda se ohladit i posli se može spremit. Najlakše ga je spremit ovako na polovicu, onda ga zapeći, stavit malo parmezana, gratinirat ga i malo majoneze. I 'ko voli malo špageta na bilo il na crveno sa strane - otkrio je Kerum.

Nasmijao je i komentarom da se sada na Pazaru sade pome i jagode. 

- To su vidjeli od mene. Al kad san ja to radija, spominjali su kulturno dobro i ja ovakav i onakav - rekao je.

NAPAO I PULJKA Kerum: Jedino ja ću napraviti nešto, ako pobijedim... Nitko neće raditi, sve glumci u Splitu

Podsjetimo, na današnjoj konferenciji za medije u Splitu predstavio je zamjenika za gradonačelnika Igora Stanišića i Lidiju Bekavac, koji su bivši gradski vijećnici. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ante-portas 02.06.2022.

    Znam covjeka koji jede cevape s majonezom.

  • ilmare 02.06.2022.

    Stavila bi ja tebe u vrilu vodu. I držala te poklopljenog bar po ure...

  • 02.06.2022.

    Ovo je čudo čudesno 21. stoljeća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare