Nakon što je predstavio svoju političku kampanju u košulji, zlatnom satu i Gucci cipelama, Željko Kerum novinare je počasio gratiniranim jastogom s majonezom, a otkrio je recept za ovaj njegov specijalitet.
POGLEDAJTE VIDEO:
- Živi jastog se mora stavit u vrilu vodu, onda se ohladit i posli se može spremit. Najlakše ga je spremit ovako na polovicu, onda ga zapeći, stavit malo parmezana, gratinirat ga i malo majoneze. I 'ko voli malo špageta na bilo il na crveno sa strane - otkrio je Kerum.
Nasmijao je i komentarom da se sada na Pazaru sade pome i jagode.
- To su vidjeli od mene. Al kad san ja to radija, spominjali su kulturno dobro i ja ovakav i onakav - rekao je.
Podsjetimo, na današnjoj konferenciji za medije u Splitu predstavio je zamjenika za gradonačelnika Igora Stanišića i Lidiju Bekavac, koji su bivši gradski vijećnici.