To je to što me zanima!

Kaos nakon koncerta Bajage u Zagrebu: 'Policija alkotestirala vozače na izlazu iz parkinga!'

U sklopu turneje Samo nam je ljubav potrebna, Bajaga i Instruktori obilježili su 40 godina karijere. Nastupili su u punoj zagrebačkoj Areni
Vidi originalni članak

Nakon koncerta Bajage u Areni Zagreb nastala je ogromna gužva pri izlasku iz garaže jer policija na izlazima s parkinga zaustavljala apsolutno svaki auto kako bi vozači radili alkotest. Zbog toga je nastala tolika gužva da se nije moglo pomaknuti, nastao je kaos, govori nam čitateljica koja u noći sa subote na nedjelju zbog toga zapela na izlasku iz garaže nakon koncerta srpskog rock pjevača. Ona je u tom trenutku išla s posla.  

- Gužva u garaži je bila ogromna, a kolona se nije satima pomicala. Ljudi su bili nervozni jer su željeli ići doma. Ja sam išla s poslom i radim danas ujutro ponovno, ali kakva je bila situacija do jutra sam mislila da ću ostati u garaži - dodala je čitateljica. 

Nakon nekog vremena, govori nam ona, došlo je do pomaka jer je policija prekinula s alkotestiranjem. 

- Nakon zajedničke akcije manijakalnog trubljenja policija je odustala i auti su polako krenuli. Da nisu, tu bi sigurno bili do jutra - zaključila je policija. 

O svemu smo pitali i zagrebačku policiju, čiji odgovor ćemo objaviti kad ga dobijemo.

SLAVE 40 GODINA POSTOJANJA FOTO Bajaga nastupio u Areni Zagreb: Pogledajte atmosferu!

Naime, u sklopu turneje Samo nam je ljubav potrebna, Bajaga i Instruktori obilježili su 40 godina karijere. Nastupili su u punoj zagrebačkoj Areni, a fanovi su uglas s Momčilom Bajagićem Bajagom pjevali sve njegove velike hitove.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • bez dlake na jajetu 20.10.2024.

    gledam slike koje je slikao citatelj i nigdje ne vidim policajca...a zar takve guzve nisu poslije svakog koncerta?

  • Smotko 20.10.2024.

    Državi fale novci za novi vid nacionalizacije stanova, platiti pola odmah, a ostalo ne buš vidjel nikada. OK treba kontrolirati, trebali su staviti veći broj patrola

  • državnineprijatelj01 20.10.2024.

    Netko se dobro dosjetio kako bez puno muke napuniti državnu blagajnu. E sada ovo ponoviti na svakom narodnjačkom koncertu u Republici Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare