To je to što me zanima!

Kamionom u Šibeniku udario pješakinju pa ju nagazio kotačem, teško je ozlijeđena

Vozač (27) dobio je kaznenu prijavu zbog izazivanje prometne nesreće koja je bila u srijedu oko 8 sati u Ulici Stjepana Radića u Šibeniku. Na prilazu trgovini naletio je na pješakinju (78)
Vidi originalni članak

Žena (78) teško je ozlijeđena te su je zadržali u Općoj bolnici Šibenik nakon što je u srijedu stradala u prometnoj nesreći.

Kako je objavila PU šibensko-kninska, jučer su u 7.59 sati dobili dojavu o nezgodi u Ulici Stjepana Radića u Šibeniku. 

- Prometna nesreća se dogodila na način da 27-godišnjak, upravljajući teretnim vozilom splitskih registarskih oznaka, dolaskom do prilaznog kolnika obližnjoj trgovini, nije se uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti po druge sudionike ili imovinu u prometu. Uslijed toga je prednjim desnim dijelom vozila udara u tijelo pješakinje, koja se kretala prilaznim kolnikom parkirališta s desne strane vozila - napisali su iz policije.

Nesretna pješakinja je pala na tlo, no kamion se nastavio kretati i kotačem joj je prešao preko tijela. Hitna pomoć prebacila ju je u bolnicu, a zbog izazivanja prometne nesreće protiv 27-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tico123 18.07.2024.

    samo da vidite kak se vozači u kamionima koji voze kamen iz sirača za brzu cestu bjelovar farkaševac bože me sačuvaj jednostavno se bojim izaći na cestu i žao mi je šta nisam snimio šta rade prestižu jedni druge tipkaju po mobitelima i u severinu jučer na križanju prolaze kroz  crveno i jedan drugoga prestiž sva sreća da je čovjek zakočio koje mu je bilo zeleno kamion sa 40 tak tona bi ga samljeo

Komentiraj...
Vidi sve komentare