To je to što me zanima!

Kamali najviše donira Soros, a kod Trumpa su 'sponzori' malo usporili s davanjem milijuna...

Prije Bidenova povlačenja, Trumpovi su donatori bili širokogrudniji, nakon nominacije Kamale Harris demokratske su donacije eksplodirale Kamala na računu ima 377 milijuna dolara, a Trump 327 milijuna
Vidi originalni članak

Od odluke Joea Bidena o povlačenju iz izborne utrke do 7. kolovoza, Kamala Harris sakupila je 310 milijuna dolara za predsjedničku kampanju. Harrisovoj je samo 24 sata nakon objave kandidature kapnulo 36 milijuna dolara. Donald Trump u lipnju je dobio 111,8 milijuna dolara donacija, da bi nakon pokušaja atentata i spektakla na nacionalnoj konvenciji Republikanaca dobio još 137 milijuna dolara. Zadnji pogled na semafor pokazuje ovaj rezultat: Kamala Harris ima 377 milijuna dolara u gotovini, dok izvješća Trumpove kampanje pokazuju da je Trump skupio ukupno 327 milijuna dolara.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 63

  • taki vaki naki 17.08.2024.

    "...socijaldemokrati prihvaćaju Soroseva sredstva i vjeruju u građanske slobode u kontekstu kapitalizma. Za ove ljude su zle posljedice komercijalnih aktivnosti Sorosa, koji osiromašuje cijele narode, ublažene njegovim “filantropskim aktivnostima”, donacijama, odnosno novcima. Isto tako, lijevo-liberalni intelektualci, kako u inozemstvu tako i SAD-u, zavedeni su filozofijom Zaklade Otvorenog društva, i opet - njegove donacija nije potrebno ni spominjati. Američka Nova ljevica je kao socijaldemokratski pokret, a nije ništa rekla niti je prosvjedovala kada je stotine milijuna stanovnika istočne i srednje Europe izgubilo pravo na rad, stambeno zbrinjavanje i zakonsku zaštitu, besplatno obrazovanje, zdravstvenu i socijalnu skrbi, niti je išta rekla kada je pokrenut plan uništenja njihove kulture."

  • TVP 14.08.2024.

    Kultura, obrazovanje i pristojno ponašanje su vrijedniji od svih njegovih milijuna zajedno.

  • nedam se 14.08.2024.

    Ko je sada star i dementan ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare