To je to što me zanima!

Kakav neugodnjak! Milanović je namjeravao pozdraviti ministra Habijana, on ga nije ni doživio

Kamere su snimile trenutak kada je Milanović ušao u prostoriju Na Općinskom građanskom sudu i krenuo pozdraviti Habijana, no on ga nije ni primijetio.
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović sudjelovao je u ponedjeljak na obilježavanju Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama. Na Općinskom građanskom sudu su uz predsjednika bili i ministar pravosuđa Damir Habijan i predsjednik Vrhovnog suda Radovan Dobronić.

Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježava se u spomen na tragične događaje iz rujna 1999. kada su tijekom brakorazvodne parnice ubijene tri žene - sutkinja Ljiljana Hvalec, stranka Gordana Oraškić i njena odvjetnica Hajra Prohić dok je teško ozlijeđena sudska službenica Stanka Cvetković.

MILANOVIĆ: 'Mnogi muškarci kada stupe u brak ili vezu sa ženom misle da je ona njihovo vlasništvo'

Na događaju se zbila i jedna pomalo bizarna situacija. Kamere su snimile trenutak kada je Milanović ušao u prostoriju i krenuo pozdraviti Habijana, no on ga nije ni primijetio.

Kada ga je Milanović potapšao po ramenu, Habijan nije ni dignuo pogled.

Stvar je potom spasio njegov kolega ministar Marin Piletić, koji mu je pogledom sugerirao da bi se ipak trebao rukovati s predsjednikom.

Video možete pogledati ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • bonita finita 27.09.2024.

    Ministar je dno. Kakva mu je orijentacija takav i karakter!

  • Old Kresoje 24.09.2024.

    i jedan i drugi će jednog dana otići sa 5 stanova, 10 apartmana i hrpom love koju mi mali miševi možemo samo u filmu vidjeti.. ali zato ovdje možemo komentirati sa 5 aura u džepu

  • Antimor 24.09.2024.

    Nek se Milanović izjasni kao gej, pa će ga Habijan rado primiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare