To je to što me zanima!

Opet kiša i zahlađenje. Evo što nas čeka idućih sedam dana

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (DC8) mogući su odroni, upozorava Hrvatski autoklub
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj će u utorak biti promjenjivo oblačno s mjestimičnom kišom ili pljuskovima s grmljavinom, osobito u Gorskoj Hrvatskoj, na sjevernom Jadranu te u unutrašnjosti Dalmacije, a od sredine dana češća sunčana razdoblja, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ)

Vjetar će biti slab do umjeren jugoistočni i južni. Na Jadranu umjereno do jako jugo, na sjevernom dijelu uglavnom bura te istočnjak. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 18 i 23 Celzijeva stupnja.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (DC8) mogući su odroni, upozorava Hrvatski autoklub u jutarnjem izvješću u utorak.

U Slavoniji, Baranji i Srijemu jutro će biti pretežno oblačno. Mjestimice će biti i slabe kiše koja će uglavnom prestati do sredine dana i popodne će biti uglavnom suho pa i barem djelomice sunčano.

U središnjoj Hrvatskoj promjenjivo s kišom, dok se poslijepodne očekuje razvedravanje.

U gorskoj Hrvatskoj oblačno i hladnije vrijeme. Na sjevernom Jadranu i u Istri mogući pljuskovi s grmljavinom. Na području Kvarner na snazi je žuto upozorenje zbog udara bure.

U Dalmaciji oblačno jutro s mogućnosti malo kiše, a popodne će se razvedriti. Pokoji pljusak moguć je u unutrašnjosti.

I na krajnjem jugu Hrvatske promjenjivo sa sunčanim razdobljima, duljim poslijepodne. Mjestimična kiša moguća je uglavnom u unutrašnjosti, prognoza je meteorologa Izidora Pelajića.

Sedmodnevna prognoza za Zagreb i Split:

Ostale gradove pogledajte OVDJE.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 14.05.2024.

    danas oblacno ni k od kise vruce je

Komentiraj...
Vidi sve komentare