To je to što me zanima!

Još traže mladog Britanca koji je pao s kruzera: 'More je 24°C, može se preživjeti i do 24 sata'

Pao je u more s 30 metara, možda se ozlijedio. No temperatura mora je 24 i to nam omogućuje da produžimo potragu na bar 12 sati i više, rekao je za HRT Radovan Linić, koordinator spašavanja
Vidi originalni članak

I dalje traže mladog Britanca koji je u petak rano ujutro pao s kruzera kod Jabuke, na putu prema Zadru. Detaljno pretražuju područje viškog arhipelaga, a u akciju su se jučer uključili i vlasnici privatnih brodica.

'Uvjeti za preživljavanje su bar 24 sata'

Zasad nema ni traga čovjeku koji je pao s kruzera Explorer of the Seas. Kako je jučer objavljeno, posada mu je odmah bacila pojas za spašavanje, ali od tada više nisu vidjeli mladića.

'NEĆEMO ODUSTATI' Britanac pao s kruzera u more, potraga se nastavlja u subotu: 'Posada mu je bacila pojas...'

- Pao je u more s 30 metara, možda se ozlijedio pri padu. No temperatura mora je 24 i to nam omogućuje da produžimo potragu na bar 12 sati i više jer je preživljavanje u tim uvjetima više od 12 sata, bar 24 sata - rekao je za HRT Radovan Linić, koordinator u Nacionalnoj središnjici za usklađivanje traganja i spašavanja na moru.

VIDEO: Kruzer Explorer of the Seas

Potraga za Britancem traje od jučer ujutro nakon što je stigla dojava zapovjednika putničkog broda nedaleko od otočoća Jabuka, da je u moru jedan od putnika kruzera. Odmah su kontaktirali kapetaniju Split, pomorsku policiju i obalnu stražu.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Tona Kolar 10.08.2024.

    Nažalost sve manje šanse je da će ga naći živog. 🥺

  • papajoe 10.08.2024.

    jadni covik a kruzer nastavio ka da nije bilo nista

  • ČA1 10.08.2024.

    Nažalost nema tu nade. Gotovo je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare