To je to što me zanima!

Još nema dogovora liječnika i Beroša, do kraja tjedna odluka o štrajku. A što je s pacijentima?

Liječnici su Berošu postavili svoje zahtjeve, on se boji "prosklizavanja", treba mu vremena za promišljanje. Što će štrajk značiti za pacijente? Ravnatelji bolnica kažu da je prerano govoriti, ali vjeruju da će sve biti ok
Vidi originalni članak

Pet liječničkih udruga i ministar Vili Beroš ništa konkretno nisu dogovorili na jučerašnjem sastanku o mogućem štrajku liječnika. Oni inzistiraju na konkretnim odgovorima na postavljene zahtjeve, na što im je Beroš odgovorio da mu - daju vremena.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Miovil 04.04.2023.

    S ovako dugotrajnim studiranjem i školovanjem zdr.kadrova nećemo moći popuniti slobodna mjesta hrvatskim kadrovima.Preostaje nam skratititi školovanje ili primjeniti Šuvarovu ljestvicu.Svima isto obrazovanje 2 g,usmjerenje KV zdr.radnik 1 g.,sss,zdr.radnik +2g,Vkv r.ili VŠS + 2 g.VSS (lijecnici,farmaceuti,)Specijalisti + 2 g..Znači ukupno skolovanje od završene OŠ,pa do specijaliste bi trajalo 10 godina.Na koncu i danas imamo iz tog vremena najbolje stručnjake.Šta su mlade generacije bedastije od starih.

  • 04.04.2023.

    Svaki konretan i jasan zahtjev ili prijedlog uzrokuje opci kaos jer su naviknuti da sve riješavaju ispraznim i potrošenim populističkim pričama, opravanjima, samohvaljenjem…

  • Pig Benis oOo 04.04.2023.

    Tesko je uvesti radnu obavezu doktoru koji dade otkaz i ode u inozemstvo. Sto se dogodilo nakon svakog strajka koji je "rijesen" uvodjenjem radne obaveze. Tako da - pripremite se na liste cekanja od 2 godine umjesto godinu dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare