To je to što me zanima!

Još jedna nesreća u Primorsko goranskoj županiji: Motociklist preminuo nakon sudara s autom

U sudaru motocikla i osobnog automobila na cesti Dalmatinskih brigada i cesti 43. Istarske divizije u Matuljima, nadomak Rijeke, smrtno je stradao motociklist...
Vidi originalni članak

Druga po redu prometna nesreća sa smrtnim slučajem do koje je došlo jutros na području PG županije dogodila se nešto prije 11 sati.

U sudaru motocikla i osobnog automobila na cesti Dalmatinskih brigada i cesti 43. Istarske divizije u Matuljima, nadomak Rijeke, smrtno je stradao motociklist.

Nakon očevida koji je u tijeku bit će poznati detalji i uzrok nesreće.

Podsjetimo, jutros ranije, u sudaru na autocesti A6 između tunela Podvugleš i Čardak u smjeru Zagreba, na radnom zadatku smrtno su stradala dva djelatnika Hrvatskih autocesta. Kako neslužbeno doznajemo, cestari su stali u zaustavnoj traci te postavili sve potrebne oznake kao upozorenje da se njihovo vozilo nalazi u zaustvnoj traci. Stali su jer su morali obaviti svoj posao. U jednom trenutku na njih je naletio kamion. Kako neslužbeno doznajemo, na terenu su tada bila tri cestara. Dvojica su na mjestu poginula dok je treći preživio. Više o tome pročitajte OVDJE.

SLIKE STRAVE S A6 Fotografije s autoceste: Kamion udario dva radnika HAC-a u zaustavnoj traci, poginuli su

Zbog prometne nesreće na 25.+900 km prekinut je promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova DELNICE i VRBOVSKO u smjeru Zagreba. Promet je preusmjeren na DC3 na čvoru Delnice, gdje je kolona duga oko 1 km. Povremeno se prekida promet u tunelu Sopač u smjeru Zagreba (zabrana zaustavljanja vozila u tunelu).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Jadranska magistrala (DC8)

  • zbog prometne nesreće na cesti DC8 u mjestu Matulji vozi se otežano

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Zlatni_Pan 10.08.2023.

    Bez kacige...?

  • Kаktuss 09.08.2023.

    I opet je motorist divljao i kršio propise i ugrožavao ostale u prometu.

  • Smik 09.08.2023.

    dobro i hvala bogu da nije nitko nevin stradao. Pomolimo se za slijedećeg u nizu

Komentiraj...
Vidi sve komentare