To je to što me zanima!

Još četiri dubrovačka restorana ostala bez ugovora za terase: 'Stolovima su blokirali prolaze'

"Sankcionirani zakupci zauzeli su javne površine van okvira zaključenim ugovorima i tako smanjili  slobodan pješački prolaz", naveli su iz Grada Dubrovnika
Vidi originalni članak

Nakon što su prošlog tjedna otkazani ugovori o zakupu sedam javnih površina u dubrovačkoj povijesnoj jezgri, iz Grada Dubrovnika izvijestili su u četvrtak kako su otkazali javne površine za još četiri ugostiteljska objekta.

U novom slučaju riječ je o dva restorana u ulici Za Rokom, jednom u Širokoj ulici te jednom u ulici Prijeko. U svim slučajevima prekršena je gradska odluka o zakupu javnih površina.

GRAD OBJAVIO SNIMKU VIDEO Kabriolet autobusom nasadio se na stupić na Pilama: 'Nekima je najbitnija zarada!'

"Sankcionirani zakupci zauzeli su javne površine van okvira zaključenim ugovorima i tako smanjili  slobodan pješački prolaz", naveli su iz Grada Dubrovnika.

"Zakupci su dužni prestati se koristiti javnim površinama koje su predmet ugovora o zakupu i ukloniti sve stolove i stolice s javne površine. Ponovno zaključenje ugovora mogu zatražiti nakon otklanjanja okolnosti koje su dovele do otkaza ugovora, ali ne prije protoka roka od sedam dana", stoji u priopćenju dubrovačke gradske uprave.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jozicalen9 14.06.2024.

    Jao a što bi bilo da je u Dubrovniku neka druga lijeva ili liberalna stranka na vlasti i da je ukinula ugovore o terasama? Izbila bi revolucija, a ovako svi šute i dodvoruju se bagri iz Adezeja.

  • imaš alfa,beta,gama... 14.06.2024.

    Politika je kriva za sve.U HR se bave ljudi politikom koji bi vlastitu mater prodali za svoj interes ,zato nam i je ovako.Mislim da su barem 90 % načelnika,pročelnika il kako ih već zovu po Jadranu, u teškom kriminalu,sukobu interesa,itd,itd...

  • BROKRO 14.06.2024.

    to sto se desava na nasim obalama je strasno , prisvajanje ulaza prilaza parkiralista privatnih plaza i da sad ne nabrajam to je samo stvar Zupanije koja ne radi svoj posao , ja sam rekao i ponavljam da samo inspektorat iz Zagreba to moze kontrolirati i kaznjavati , a domaci bilo to redari ili policajci ili gradonacelnici svi su u jednom loncu i jedni drukima cine usluge , tu se moze reci bas cvate korupcija i mito!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare