To je to što me zanima!

Jeziva smrt u Srbiji: Ženi lift u trgovini povukao kosu i ubio je

Nitko nije bio u tom trenutku s njom da bismo znali što se točno dogodilo, ali kažu da joj je lift uhvatio kosu, povukao i tako prikliještio. Mi nikako ne možemo doći sebi od kako smo čuli, rekla je susjeda
Vidi originalni članak

S.B. (35) poginula je u subotu u trgovini u Gornjem Milanovcu, kada ju je prikliještio teretni lift koji je služio za prijenos robe iz skladišta u podrumu u prodajne prostorije.

- Ona je sišla u podrum uzeti nešto od robe i kažu da se samo čulo kao prasak - rekla je za Kurir susjeda koja živi u istoj zgradi u kojoj je i trgovina.

Prema njenim riječima, neki od radnika kažu da joj je lift povukao kosu.

- Nitko nije bio u tom trenutku s njom da bismo znali što se točno dogodilo, ali kažu da joj je lift uhvatio kosu, povukao i tako prikliještio. Mi nikako ne možemo doći sebi od kako smo čuli. Sve djevojke koje rade tamo su jako fine i vedre, ona je uvijek bila nasmijana, jedna lijepa i ljubazna žena. Ona je iz Čačka rodom, ali radi u Gornjem Milanovcu jer se udala u mjestu Majdan i ima dvoje divne djece, velika je žal za njom - rekla je susjeda.

TRAGEDIJA! Misteriozna smrt dvaju rođaka u Srbiji: Boban i Dejan čistili su bunar dubok 7 metara i nestali

Kako kažu susjedi, nitko ne može vjerovati da je više nema.

BIZARNO Predraga proglasili mrtvim, na karminama oživio! Kumu rekao jednu rečenicu. Svi su zanijemili

- Tog jutra sam bio u trgovini, javio se, malo smo porazgovarali. Rekla mi je da nije bilo mnogo posla to jutro, da je krenula malo pospremati i dva sata kasnije sam čuo za tragediju, tresao sam se cijeli dan - rekao je jedan od susjeda.

TEŠKA NESREĆA Mladić (26) je kod Benkovca autom udario u autobusno stajalište, poginuo na mjestu

Očevid je, kako su pisali lokalni mediji, trajao više sati, bila je aktivirana i vatrogasno spasilačka jedinica, a iz nadležne policijske uprave u Čačku se još nisu oglasili.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Palmanova 02.09.2024.

    zasto stavljate inicijale kad joj se zna ime Aleksandra Banović (35) i jos je njena slika svuda.sad se ducan vise ne zove Supermarket nego sam Market.ne kuzim kako joj je kosu povukao,ili su u liftu ili si van lifta.vidis kad se vrata zatvore pa brze udjes ili izadjes

  • TVP 01.09.2024.

    Strašno.

  • quazequatl1 01.09.2024.

    Strašna i apsurdna smrt mlade osobe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare