To je to što me zanima!

Jednog u 11 ujutro zaustavili s tri promila, drugi imao skoro 2 u Koprivnici. Izazvao je nesreću

Koprivničko-križevačka policija je u dva dana zaustavila tri pijana vozača, dok je u Karlovcu četvrti izazvao nesreću
Vidi originalni članak

Koprivničko-križevačka policija u dva dana zaustavila je tri pijana vozača, javljaju iz policije. Prvi od njih zatečen je u petak ujutro oko 11 sati dok je vozio auto u Velikoj Rasinjici. Muškarac (37) je bio pod utjecajem alkohola od 3,09 promila. 

ZAVRŠIO NA SUDU Vozio je pijan is poništenom vozačkom dozvolom po Dugoj Resi. Kaznili su ga s 3220 eura

Drugog vozača (42) su zaustavili u petak u 22:40 sati u Koprivnici na Varaždinskoj cesti te je bio pod utjecajem alkohola od 1,96 promila. U jutarnjim satima, prije pet sati, zaustavili su vozača (53) u Križevcima u Vrbovečkoj te je bio bio pod utjecajem alkohola od 1,71 promila.

TERETE GA ZA POKUŠAJ UBOJSTVA Pijan divljao u kafiću u Šibeniku pa čašom razrezao čuvara. Na kraju i policajca udario u glavu

Pijani muškarac (61) se u petak poslijepodne u Karlovcu zabio u stražnji dio drugog, javlja karlovačka policija. Muškarac je u krvi imao 1,85 promila. U vožnji nije držao potrebit razmak između vozila zbog čega je udario u stražnji dio drugog automobila s kojeg je vozio muškarac (54).

UHITILI SU JE Mrtva pijana vozačica skrivila smrt pješakinje u Starigradu! Izmjerili joj čak 3.13 promila

U prometnoj nesreći nastala je samo materijalna šteta. Vozača su isključili iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva bio je smješten u posebne prostorije policije. Službe dodaju da će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Chil 28.09.2024.

    javni prijevoz ne funcionira, to je problem

Komentiraj...
Vidi sve komentare