To je to što me zanima!

Javio se HDZ-ov šef Hrvatskih šuma čija kći i žena su urlale: 'Teško je ostati hladne glave...'

Njegova kći Anna i žena Neda urlale su u kameru RTL-a, vrijeđajući vatrogasce koji se bore s požarima u Dalmaciji. Dovikivale su da su nakaze
Vidi originalni članak

Oglasio se Nediljko Dujić, HDZ-ov šef Hrvatskih šuma čija kći i žena su vrištale na vatrogasce, govoreći im da su nakaze. 

SULUDA SNIMKA KOD SKRADINA Supruga i kći HDZ-ovog šefa Hrvatskih šuma vrijeđale su vatrogasce: 'Nakaze jedne!'

- Reakcija članova moje obitelji dogodila se kad su bile u stanju velikog šoka i emocionalne iscrpljenosti nakon dvodnevne borbe s požarom u kojem nam je izgorio veliki dio kako naše, tako i imovine naših susjeda. Vatra je uništavala sve pred sobom u naselju, ušla u naša dvorišta i došla do samih zidova naših kuća.

Zajedničkim naporom s našim sumještanima i vatrogascima, kojima zahvaljujem na angažmanu, uspjeli smo spasiti naselje i naše domove od potpune devastacije.

U trenucima tako velike krize, teško je ostati hladne glave, smiren i objektivan.

Mojoj obitelji sigurno nije nakana vrijeđati bilo koga, a kamoli rad hrvatskih vatrogasaca i policajaca, koji brinu o sigurnosti imovine i stanovništva. U ime svoje obitelji, ispričavam se ako smo ikoga svojom reakcijom povrijedili. Hvala na razumijevanju - poručio je Dujić.

'Nakaze, nakaze'

Podsjetimo, njegova kći Anna i žena Neda urlale su u kameru RTL-a, vrijeđajući vatrogasce koji se bore s požarima u Dalmaciji.

SULUDA SNIMKA S POŽARIŠTA Tko je HDZ-ovac čija žena i kći vrište o nakazama? Poručivao je da je ovo država za kriminalce

- Od ovoliko Krke, nakaze jedne, nakaze, nakaze! Ćaća mi se doma guši, sve je napravija za ovu državu. Oni ni prstom da maknu! Ni prstom! Nakaze jedne - viče mlađa žena. Zatim je nasilno kameru okrenula na vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe Šibenik.

- Prinosi, prinosi. Snimaj ga, snimaj i policajku onu, je*em mater - naređuje novinarima Anna Dujić i policajki govori 'dabogda crkla, nakaza glupa', dok majka poručuje da će 'netko platit za ovu odštetu'. 

Država za kriminalce

Anna je zaposlenica u šibenskoj Elektri, s diplomom magistre odnosa s javnošću. Školovanje na dvogodišnjem privatnom studiju u Dubrovniku joj je, kako je pisao Šibenski.hr, platila bivša tvrtka Gradski parking Šibenik. Iz firme je otišla, pisalo se, nakon završenog studija. Bivši kolega iz HDZ-a prije nekoliko godina je optuživao Dujića za nepotizam i klijentelizam, tvrdeći da je zaposlio nećake u Vodovodu. Spomenuo je i suprugu Nedu, drugu protagonisticu snimke i njen posao u Cestama Šibenik. Dujić je optužbe nazvao dezinformacijama.

- Moja kći pakira kofere i odlazi u Irsku. Ovo je država za kriminalce. Neka se piše što se piše. Moje dijete može biti sretno samo ako kupi jednosmjernu avionsku kartu za Irsku. Odlazi jer ne želi biti talac probisvijeta koji sisaju ovu državu - gnjevno je tada govorio Dujić. Kći je očito ostala u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • EarthIsFlat11 01.08.2024.

    Jedna stvar je zajednicka svim HDZovcim. Prije ili kasnije zbog bahatosti ili njih samih ili clanova obitelji, medijski prostor se okrene protiv njih i njihovoj kradji dodje kraj…. Samo sto nakon njega na njegovu stolicu sjedne isti takav.

  • hromcan 01.08.2024.

    Ja glasamo za HDZ ali sam objektivan i da je ovaj gospodin moralalan, a izgleda da nije on bi radi ponašanja njegove žene i kćerke trebao podnijeti ostavku u HDZ-u i u Hrvatskim šumama. Ja razumijem da su Dalmatinci hiroviti možda čak i prkosni ali vikati i vrijeđati nekog tko ti je obranio kuću je bolesno....

  • yocko 01.08.2024.

    Ovaj još na kraju bude i predsjednik, ne vjerujte HDZ-ovcima ni dok vam darove nose.

Komentiraj...
Vidi sve komentare