To je to što me zanima!

Mitch Jandrokovich poletio na glavu: 'Tako skače proračun'

'Ovo je bolji skok i od Mitcha iz Baywatcha, bravo predsjedniče', jedan je od komentara, dok su ga drugi podbadali da 'tako skače i proračun'
Vidi originalni članak

Predsjednik sabora Goran Jandroković (53) podijelio je na društvenoj mreži video na kojem pokazuje kako skače u more. Taj izazov prihvatio je od voditelja Zorana Šprajca (52). 

- Izazov Baywatch 2020. Kad je mogao voditelj RTL Direkta, može i predsjednik Hrvatskoga sabora - komentirao je Jandroković. 

Ubrzo se nanizalo komentara u kojima ga hvale kako mu dobro ide skakanje na glavu. No našlo se i onih koji su ga zezali. 

'Ovo je bolji skok i od Mitcha iz Baywatcha, bravo predsjedniče', jedan je od komentara, dok su ga drugi podbadali da 'tako baš skače i proračun'. 

Zoran Šprajc se početkom kolovoza, za svoj 52. rođendan, fotografirao na plaži i našalio kako izlazi iz mora kao u Baywatchu.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Hrvat u metropoli 13.09.2020.

    Hahahahahahahahhahah naš dragi Jandroković. Uvijek veseo, humorističan. Prava legenda od čovijeka. Uistinu nikada nije dosadno s njim. Dobri duh našeg HDZ-a.

  • 13.09.2020.

    U Saboru pod hitno Bandić treba izgraditi bazen.Tak da svi na glavu poletiju...

  • Vukovar90 13.09.2020.

    Kr- na koju dijasporu ti mislis? Dobro je poznato kako je HDZ ponovo dosao na vlast. Birali su ih Jugonostalgicari i ugrozeni. Mi Hrvati nismo Jugosi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare