To je to što me zanima!

Izraelski zrakoplovi noćas raketirali ciljeve u Gazi

Prije svitanja u Gazi su mogla čuti sporadična pucnjava, a s izraelskih vojnih brodova ispaljivani su projektili i prema dvama glavnim cestama
Vidi originalni članak

Izraelski su zrakoplovi tijekom noći raketirali oko 130 ciljeva u Pojasu Gaze, izvijestila je u ponedjeljak vojna glasnogovornica u Tel-Avivu.
 - Vojni su zrakoplovi posebno ciljali džamiju u Jabaliyi u kojoj je smješteno oružje, te zgrade u kojima je skriveno oružje, u kojima se nalaze transportna vozila, raketni bacači i naoružane skupine - dodala je. Također je kazala kako napreduju i kopnene snage, potpomognute bombardiranjem s izraelskih vojnih brodova. Prije svitanja u gradu Gazi mogla se čuti sporadična pucnjava, a s izraelskih vojnih brodova ispaljivani su projektili i prema dvama glavnim cestovnim križanjima na palestinskom teritoriju. Očevici su izvijestili kako je izraelska vojska "presjekla" pristup gradu Gazi s južne strane, onemogućivši na taj način borcima Hamasa da se eventualno opskrbe oružjem i streljivom. Izraelske snage dosad su priznale da je u borbama poginuo jedan a ranjeno 45 vojnika, od kojih trojica teže.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • aqiba 06.01.2009.

    Vidimo po slikama da je to propaganda.BRADONJA na slici pametnom dovoljno govori .Zar se vi ne sićate onih bradatih ideologa koji su ovim prostorima radili masakre ,e ovaj je jos gori .Licimjeri. A Fata bi pak da teroristi unište Izrael,Jao,jao.Oslobodite se stoljetne bezrazložne mržnje i razmislite bistre glave.!

  • branchburg 05.01.2009.

    jadni ti Palestinci bas im ne daju mira....sve bijeda i sirotinja strada...

  • user_806 05.01.2009.

    I ovom Židovskom ološu doći će kraj.U narodu se kaže neka radi šta hoće ali neće dokle hoće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare