To je to što me zanima!

Izraelska vojska pronašla tijela troje talaca, među njima i cura čija je otmica zgrozila javnost

Shani Louk je okrutno ubijena nakon što su je hamasovci oteli na festivalu Supernova u blizini kibuca Re‘im 7. listopada i odveli u Gazu
Vidi originalni članak

Pronađena su tijela troje talaca u Gazi, među kojima je i Shani Louk, koja ima dvojno njemačko-izraelsko državljanstvo, objavila je izraelska vojska. Naime, fotografija njezinog tijela bačenog na pick up vozilo nakon napada obišla je svijet i zgrozila javnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Shani Louk je okrutno ubijena nakon što su je hamasovci oteli na festivalu Supernova u blizini kibuca Re‘im 7. listopada i odveli u Gazu.

FALI IM RADNIKA Rat u Gazi prisiljava Izrael na uvoz 300 tisuća radnika

- Zaista mi je žao što moram izvijestiti kako smo sada primili vijest da je potvrđeno da je Shani Nicole Louk ubijena i mrtva. Pronađena je njezina lubanja - govorio je izraelski predsjednik Yitzchak Herzog za Bild krajem listopada 2023.

Shani je bila na glazbenom festivalu kada je Hamas krenuo u napad i ubio mnoge posjetitelje, a dio njih oteo i odveo u Gazu.

Istog dana Hamas je objavio snimku na kojem je navodno bila Shani Louk u kamionetu okružena borcima Hamasa. Ležala je i bila teško ozlijeđena, dok su oko nje hamasovci slavili njenu otmicu.
 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • baba strumpf 18.05.2024.

    Grozno pronašli njenu glavu.

  • Ivan Ivić 882 18.05.2024.

    A da li je izraelska vojske pronašla preko 50. tisuće palestinske djece žena i nemoćnih koje su masakrirali?

  • kradljica 17.05.2024.

    Juhu, tisuće mrtve djece, a našli baš nju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare