To je to što me zanima!

Izraelka hrvatskih korijena za 24sata: Čekamo da se postigne dogovor i okonča noćna mora!

Da je potpisan dogovor s Hamasom, ubijeni taoci mogli su danas biti sa svojim obiteljima, ističe Izraelka hrvatskih korijena Nathalie Andrijasevic
Vidi originalni članak

Oko pola milijuna ljudi diljem Izraela izašlo je u nedjelju na ulice i trgove tražeći od izraelskih vlasti prekid vatre nakon što je šest mrtvih talaca pronađeno u Gazi. Prosvjedi su nastavljeni i u ponedjeljak, kad je u zemlji organiziran opći štrajk, koji je na kraju prekinuo izraelski sud. Dio ponedjeljka u Izraelu nisu radili vrtići, škole, veliki trgovački centri, banke, a poremećen je i promet jer se u štrajk uključila i Zračna luka Ben Gurion, kao i glavne autobusne kompanije i dio željeznica, a nisu radile ni mnoge privatne tvrtke.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 155

  • patrijot 03.09.2024.

    Di je sada naš Premijer pa da lipo naredi Izraelu da mora pristati ubijati jadni i napaćeni Palestinski narod.Dosad san mislila da su fašisti ubijali nedužne Židove ali posle ovoga nisan baš siguran da su "nedužan narod".

  • Jopazg 03.09.2024.

    Nebi trebali prosvjedovati. Trebali bi se svi prikljuciti da se korov pocupa iz korjenja.

  • TECHNO VIKING 03.09.2024.

    Evo sutra da izrael stane i povuce se, sta bi se dogodilo? Hamas bi odbacio oruzje i prestao gadati izrael ? I ostale dihadisticke skupine... ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare