To je to što me zanima!

Izrael nastavlja s novim napadima na predgrađa Bejruta

Lokalni mediji izvijestili su o najmanje trima napadima na predgrađe Šiju, južno od Bejruta, a izraelska vojska potvrdila je informacije o novim napadima, ne objavivši pojedinosti
Vidi originalni članak

Cilj novih izraelskih napada u subotu je bilo gusto naseljeno južno predgrađe Bejruta, gdje se nalazi uporište Hezbolaha, rekao je AFP-u, nakon noći intenzivnog bombardiranja libanonski sigurnosni izvor, dodavši da su najmanje tri osobe pritom ozlijeđene. Isti izvor, koji je želio ostati anoniman, kazao je da su pogođeni drugi i treći kat jedne zgrade. Gusto naseljena stambena područja smatraju se uporištem Hezbolaha.

Prema prvim izvješćima najmanje tri osobe su ozlijeđene.

Udari na južna predgrađa koji su počeli u petak, a u njima je ubijen vođa libanonskoga šijitskog pokreta Hasan Nasralah, prestali su u subotu u zoru.

POGLEDAJTE SNIMKU VIDEO Izrael pojačava napade: Bejrut je cijelu noć pod udarima

Po pisanju službene libanonske novinske agencije Ani, napadi izvedeni u subotu ciljali su područja izvan Hezbolahovih tradicionalnih uporišta, među kojima je i planinsko područje Kesruan, s pretežno kršćanskim stanovništvom, a nalazi se tridesetak kilometara sjeverno od Bejruta.

Izraelska vojska je objavila da je tijekom noći pogodila više od 140 Hezbolahovih ciljeva u Libanonu. Libanonski izvori tvrde da je vojska tijekom noći izvela desetke napada na južna predgrađa Bejruta.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • purgersirokibrijeg 28.09.2024.

    Traže Izraelci ajatolaha,ne može se kod proroka održati sastanak bez njega,a prorok ne voli čekati

  • Mata10 28.09.2024.

    Sa teroristima jedino sila pomaže. Nema druge. Te bradonje su uništile Libanon. Sa Izraelom će to već malo teže ići.

  • Black CARNATION 28.09.2024.

    Neovisno o temi članka, postavio bih OVDJE neka pitanja redakciji/upravi ovog portala jer na mail za prigovore NE ODGOVARAJU. Redakcija/uprava portala; Da li ste upoznati sa činjenicom da već otprilike 7 dana skoro sve članke na portalu nije moguće komentirani i kad smo ulogirani osim ovakvih budimo iskreni manje važnih kao ovaj, . Tad se pojavljuju obavijesti; "Hej! Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil" ili; "došlo je do pogreške u postavljanju komentara".....Kad tome dodamo masovno brisanje komentara bez kartona, koji sigurno ne krše ni jedno vaše pravilo komentiranja, volio bih vidjeti odgovor na sljedeće pitanje, a znam da ne samo ja. Da li ste odlučili ukinuti mogućnost komentiranja pa je ovo prijelazna faza, ili su to samo tehničke poteškoće kod vas? Ako se radi o ukidanju komentiranja, zar vam nije jednostavnije, a prema korisnicima portala i pristojnije, komentare ukinuti odmah kao što su napravili Jurarnji, Slobodna Dalmacija,,,,,,nego od ljudi praviti budale kao što sad radite. Hvala na skorom odgovoru kojeg bi zahtijevao i minimum pristojnosti i profesionalnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare