To je to što me zanima!

Iz skladišta ukrali naočale vrijedne čak tri milijuna kn

Poreč: Lopovi su onesposobili alarm tvrtke, i ušli u prizemno skladište gdje su uzeli sve najskuplje sunčane naočale, Police, Lozza, Furla, Loewe...
Vidi originalni članak

Iz skladišta tvrtke De Rigo u porečkom naselju Špadići lopovi su u noći na subotu ukrali naočale svjetski poznatih marki u vrijednosti od gotovo tri milijuna kuna. Kako neslužbeno doznajemo, dobro pripremljeni lopovi su pod okriljem noći onesposobili sofisticirani alarmni sustav na novoizgrađenom skladištu koje se nalazi izvan naseljenog mjesta u prigradskom dijelu Poreča. Nakon što su onesposobili alarm, provalili su u prizemno skladište tvrtke gdje su izdvojili gotovo sve najvrjednije primjerke sunčanih naočala, Police, Lozza, Furla, Loewe i dr. Ukradene naočale iznosili su kroz otvor kojeg su izrezali na drvenom stropu luksuznog salona u vlasništvu talijanske grupacije De Rigo Vision koja je ekskluzivni distributer sunčanih naočala za Hrvatsku, Sloveniju i BiH. U policiji pretpostavljaju da su se lopovi danima prije „motali“ oko skladišta iz kojeg su se domogli milijunske vrijednosti naočala.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Bl@dE* 08.06.2009.

    JA san jedan od zainteresiranih kupaca..... Diskrecija ZAjamcena :D

  • trešnja 08.06.2009.

    Ili se je dotična firma tek riješila svoje štok robe...sve je moguće...treba provjeriti na koliko su osigurali robu.Za jel32ena,isto pitanje bih ja postavila za krpe-odječu koju tek ponekad obučemo!

  • jel32ena 08.06.2009.

    Eto,molim lopova da nam se jave,ima zainteresiranih za kupnju! Neka mi neko objasni zasto malo žice,plastike i stakla toliko košta......a sve se rade u Kini?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare