To je to što me zanima!

Iz Remetinca bacili na otpad sef pun oružja: 'Nije mi jasno. Pa ne drže se u njima sir i špek...'

Mi se nadamo da neće kolega na rampi kriv, jer vidimo iz povijesti da se pravosudna policija promptno vodi na stegovni sud. Tko radi taj i griješi i mora snositi posljedice, rekao je predsjednik Sindikata pravosudne policije
Vidi originalni članak

Bili smo sastanku s ministarstvom pravosuđa i v.d. ravnateljom zatvorskog sustava koji nam je objasnio kako sve to istražuju, ali da se nije ništa dramatično dogodilo, ispričao je u razgovoru za RTL glasnogovornik Sindikata pravosudne policije, Jelenko Krešo.

On se osvrnuo na to kako su prije desetak dana zatvorski službenici iz Remetinca bacili sef kojeg nisu mogli otvoriti. Na odlagalištu su otkrili kako sef nije prazan nego je pun oružja.

JESTE LI IH VIDJELI? Karlovačka policija traži pomoć: 'Pretpostavlja se da raspolažu saznanjima o nedavnoj krađi'

Kaže kako se na cijelu situaciju može samo nasmijati.

- Nije mi jasno da se baci sef bez da se provjeri njegov sadržaj jer sefovi nisu da bi se u njima držao gablec, sir i špek. U sefu se drži oružje, određene stvari kao zlatnina. Nekad su u tim sefovima bila plaće kad su se davale na ruke. I sef nema rok trajanje kao salama - kazao je.

Otkrio je i tko će snositi posljedice zbog toga.

- Mi se nadamo da neće kolega na rampi kriv, jer vidimo iz povijesti da se pravosudna policija promptno vodi na stegovni sud. Tko radi taj i griješi i mora snositi posljedice. Tko je bacio sef, a da nije pogledao njegov sadržaj. Na koncu, ljudi su tamo mogli stradati - istakno je.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • KOŠULJA PLAVA 04.10.2023.

    Pa mogli su zamoliti podstanare da im otvore sef... A ci gi ći ga otvorili bez pol muke...

  • zuljac 04.10.2023.

    nezna se ko je bedastiji odgovarace sefina kija je naredila bacanje. glupan

  • zutizgzg 04.10.2023.

    da,da price za malu djecu,tako murija prodaje oruzje,kao slucajno bacili,ajde pricajte si to po jaslicama slinavcima

Komentiraj...
Vidi sve komentare